Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 05.10.2009 Günün Şiiri Paz Ekim 04, 2009 1:58 pm
Sana bir şiir yazacağım menekşe yaprağından sevgi kokacak her kelimesi Aşkının iksirini dökeceğim tüm hecelere bekle sevda dolu yüreğinle şimdi sisler çökmüş yüreğime karlar yağar düşlerime hele bir bahar gelsin dallar tomurcuk versin iste o zaman böyle prangada kalmayacak duygular güvercinler uçuracağım senin göklerine Sana bir şiir yazacağım içinde hasret olmayan güneş doğacak kaf dağından geceler böyle avare yaşanan saatler böyle anlamsız olmayacak Kaderden yana ben saçının bir teline sevaplarımı sattım kalbimin her kösesine dolmuş gelecek yıllarımı yazmaya gelmişken senin ırmaklarında yaşanacak en büyük günahlar Bu yalnızlığım kimsesizliğin uğultusunda gidecek kulaklarımızdan bir şarkı sözleri dinleteceğim sana sevdadan yana kelimeler böyle anlamsız kalmayacak böyle uzak olmayacak dudaklarımdan Sen yüreğimde sır değil sözcüklerimde yangınım olacaksın bu sevda beklentisi böyle sürgünlerde böyle tutuklu kalmayacak Beklemesende fidanlar yeşersin açılsın prangam hasrete uzanan yollar karlı dağlar göçmen kuşlar dönsün yuvaya bu havanın nemidir sen nisan yağmurlarına sakla sevdayla yanan bedenini baharda ıslanmalı güz vurmuş dudaklar Bahara bıraktım umutları bir yeşersin su menekşeler sümbüller iste o zaman değmeli gözlerin gözlerime iste o zaman bir şiir yazacağım sana menekşe yaprağınaiste o zaman bir sevda getireceğim sana sırılsıklam Aşk Kokan