Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

29 .11.2009 günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

29 .11.2009  günün hikayesi Empty
MesajKonu: 29 .11.2009 günün hikayesi   29 .11.2009  günün hikayesi Icon_minitimeC.tesi Kas. 28, 2009 7:07 pm

Yepyeni : YARATIĞIN ÖLÜMÜ‏ -Öndeki yaratığı görüyor musun, ne kadar yaklaştı? Oldukça cesur galiba.
-Görüyorum ama sen ne kadar rahatsın?
-Bunlarla ilgili bilgi edinmiştim.
-Bilgi mi ! Nasıl edinebilirsin ki!
-Karşıma çıkınca önce şaşırdım ama hemen hatırladım. Yıllar önce bunlarla karşılaşmış birisinin kayıtlarına rastlamış, incelemiştim.
-Çok mu tehlikelilermiş.
-Hayır aksine, “Bu geri kalmış yaratıklar, kolayca yakalanabilir” diye belirtiyordu.
-Emin misin? Ben çok korkuyorum.
-Korkma, korkma. Beni izle bak, nasıl da kolay yakalayacağım.
-Yakalamak mı! Yanlarına mı yaklaşacaksın?
-Yaklaşmaktan da iyisini yapacağım.
-Dur lütfen dur.
-Korkma dedim, bunlar saldırgan değil.
-Kayıtlara bu kadar güvenme, hata yapmış olabilir veya benzer bir yaratığı anlatmış olabilir..
-Benzerlik filan değil, kayıtlardaki yaratık tamamen bunların cinsindendi.
-Uzun zaman olmuştur kayıtlardan sonra, belki gelişmişlerdir.
-Hayır hayır, aynı canlılar, aynı görüntüler.
Bu cümleyi söyler söylemez en yakın yaratığa doğru ilerledi, diğer yaratıklar epey uzağa çekilmişti. Arkasından aynı heyecanlı ses ikaz ediyordu;
-Dikkatli ol ne olursun. Öndeki yaratık biraz geri çekildi, durdu. Saldırmaya hazırlanıyor galiba. Bak bak ses çıkarıyor. Bunlar konuşma sesleri mi?
-Saçmalama, geri yaratıklar ancak homurtu çıkarır. Bunun çıkardığı se de bir tür homurtu.
-Sana doğru uzanıyor. Yine ses çıkarıyor. Seni yakalayıp yiyecek galiba, geri dön silahını al lütfen.
-Hayır olmaz. Kayıtlarda silah görünce hemen kaçtıkları yazıyordu. Kaçarsa yakalayamayız. Baksana diğerleri korkup ne kadar uzağa gitti. Ayrıca, saldırgan olsalar böyle kaçmazlardı değil mi?
-Haklısın galiba ama korkuyorum işte. Ne de olsa ilk defa gördüğümüz yaratıklar, bambaşka bir gezegenin canlıları.
Birden bağırdı;
-Dikkat et, sana uzanıyor.
-Beklediğim buydu işte, bak şimdi.
O da, kendisine uzanan yaratığa uzandı. Dokunur dokunmaz bir an ışık parladı ve yaratık cansız yere yığıldı.
-Gördün mü bak, çok geri bir yaratık. Kaçmayı bile akıl etmedi.
-Ama, bunu yakaladığını görünce diğerleri kaçtı. Onlar daha mı akıllıydı acaba?
-Bilmiyorum belki de gelişmekte, öğrenmekte olan bir yaratık türüydü. Her neyse bu av bize uzun süre yeter.
-Sana uzanırken çıkardığı sesler neydi acaba?
-Kaydettin değil mi?
-Tabi ki kaydettim. Araştırmacılar bu kayıtlara çok önem veriyor.
-İlkel yaratığın çıkardığı sesler bir tür mana içeriyorsa bunu çözebilirler belki de.
-Ne manası olacak ki? En fazla ihtimalle, senin ona yiyecek vereceğini sanmıştır. Yiyecek isteme homurtusudur. Bak sana dokunmaya çalışırken ki kaydın seslerini dinle.
Ekrandaki görüntüden yaratığın sesini dinlediler; “Merhaba ben insan. Dünya’ya hoş geldiniz. Biz dostuz , uzat elini!”

Ahmet Ünal ÇAM
https://acelya.forumakers.com

29 .11.2009 günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-