Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Çocuk Ve Tablo_günün Hikayesi 02 Aralık 2009

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

Çocuk Ve Tablo_günün Hikayesi 02 Aralık 2009 Empty
MesajKonu: Çocuk Ve Tablo_günün Hikayesi 02 Aralık 2009   Çocuk Ve Tablo_günün Hikayesi 02 Aralık 2009 Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 6:29 pm

Çocuk ve tablo

Bir gün sanat merkezi kentlerin birinde gezen çocuğun biri çok hoş bir tablo görür.Çocuk bu tabloyu bir sonraki yıl abisinin doğumgününe almayı ister ve bir iş bulup kıtkanaat geçinerek biriktirdiği tüm parayla o mağaza gider.Şanslıdır tablo halen satılmamışıtır.İçeri girer ve tabloyu bir süre izledikten sonra resmi yapan sanatçıyı bulur ve abimin doğum günü için bu resmi satın almak istiyorum,tüm paramda bu kadar der.Ressam bir süre düşündükten sonra resmi paketler satar.Mağazadaki arkadaşları ona bu resim milyarlar ederdi neden onu bu kadar ucuz fiyata sattın derler.O da evet ben bu resme milyarlarını vercek bir sürü insan bulabilirdim ancak tüm servetini bu resme vercek kaç kişi bulabilirdim der.....
https://acelya.forumakers.com

Çocuk Ve Tablo_günün Hikayesi 02 Aralık 2009
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-