Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

09.12.2009 Günün Fıkrası

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

09.12.2009 Günün Fıkrası Empty
MesajKonu: 09.12.2009 Günün Fıkrası   09.12.2009 Günün Fıkrası Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 5:42 am

amerikada feministler toplatısı yapılıyormuş.
amerkalı feminist kürsüye çıkmış;
- burda aldığımız kararları kocama anlattım. temiz çamaşırlar giymek istiyorsa kendi çamaşırlarını kendisinin yıkaması gerektiğini söyledim. ilk gün birşey görmedim, ikinci gün birşey görmedim, üçüncü bir baktım kendi çamaşırlarının yanında benimkileride yıkıyordu.
salonda bir alkış tufanı kopar.
sonra alman feminist kürsüye çıkar.
- burda aldığımız kararları kocama anlattım. temiz tabaklarda yemek yemek istiyorsa kendi tabaklarını kendisinin yıkaması gerektiğini söyledim. ilk gün birşey görmedim, ikinci gün birşey görmedim, üçüncü bir baktım kendi tabaklarının yanında benimkileride yıkıyordu.
yine bir alkış tufanı kopar.
sonra bizim türk feminist kürsüye çıkar.
- burda aldığımız kararları kocama anlattım. eğer yemek yemek istiyorsa kendi yemeğini kendisinin pişirmesi gerektiğini söyledim. ilk gün birşey görmedim, ikinci gün birşey görmedim, üçüncü gün sol gözüm biraz açıldı görmeye başladım.
https://acelya.forumakers.com

09.12.2009 Günün Fıkrası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-