Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 26 2009 aralık günün şiiri (ZiL Zurna) Cuma Ara. 25, 2009 7:38 pm
26 2009 aralık günün şiiri (ZiL Zurna)
ZiL Zurna
Yine dertliyim kederliyim Hiç olmadığım kadar yorgun Hiç tatmadığım kadar sarhoşum İçmişim kafam kıyak. Radyoda en sevdiğim parçam Önümde son dublem İçilecek son tek dal sigaram
Kahretsin yine sen aklımdasın Başım dumanlı gönlüm efkarlı Cebimde param yok gönlünde sevdam Sırtımı yaslayabildiğim duvarım bile yok Biliyor musun ey sevdiğim? Karnım çok aç bir kuru ekmek bile yok
Sanki bana inat bu gece her şey anderrr.. Boş bir parfüm şişesinden soluduğum gül kokulu yarim Kim bilir kaçıncı rüyalarındasın? Bense sensiz her gün ayyaş meteliksiz zil zurna Öleceğim günü bekliyorum
Ah şu radyoda ne güzel okuyor Param yok ki bir yetmişlik bir paket sigara daha alayım Dedim ya bu gece her şey bana inat mükemmel
Gözlerimi kapatsam sen açsam sen Uyusam sen uyansam yeniden başlarcasına yine sen Nalet olsun sigaramda bitti Seni sigara benzetiyorum biliyor musun ? Her nefeste içimi biraz daha eritiyorsun
Ateşinde gözlerini dumanında saçlarını Nefesinde bedenini yaşıyorum Hep kızardın bana bırak diye. Heehh.! Ben onu bıraksam o beni bırakmaz ki ! Tıpkı varlığındaki gibi ikinizde inat
Neyse sevdiğim ben ufak ufak naaş Nereye mi ? tabi ki sana geliyorum En azından sabaha kadar sana sarılabilmek için Sen rüyalarımın kadını oldun artık.Gecelerimden sabahıma