sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 31 2009 aralık günün şiiri yeni yılınız kutlu olsun Cuma Ocak 01, 2010 7:49 pm | |
| 31 2009 aralık günün şiiri yeni yılınız kutlu olsun sevdaseli Hayatın cilvesi.....! Kapılmış giderim, azgın sulara, Bir yanım sükûnet, bir yanım cinnet.. Düşmüşüm akara, zor pusulara, Bir yanım zarûret, bir yanım hayret…. Harmanım savrulur, esen yellerde, Bir yanım bereket, bir yanım zillet… Toz duman olurum, yaban ellerde, Bir yanım asâlet, bir yanım şirret… Şaşkındır tartamaz, terazim zorda, Bir yanım adâlet, bir yanım kuvvet… Aldanıp avlandım, düştüğüm torda, Bir yanım esâret, bir yanım gurbet…. Darlığın pençesi, geçer boğaza, Bir yanım rezâlet, bir yanım kısmet… Biçare bedenim, düşer maraza, Bir yanım kasâvet, bir yanım nâmert… Kalmamış dürüstlük, maskeli yüzler, Bir yanım hakîkat, bir yanım sûret… Dillerden dökülür, acıtan sözler, Bir yanım hakâret, bir yanım gıybet… Yüreğim âlemden, çok uzaklarda, Bir yanım husûmet, bir yanım nîmet… Bilirim senide, bir aşk paklarda, Bir yanım sadâkat, bir yanım nefret…. Alsaydı giderken, keşke bu canı, Bir yanım harâret, bir yanım hasret… Gülmedi yüreğin, ağlayan yanı, Bir yanım emânet, bir yanım nispet… Anladım bozukmuş, bahtımın adı, Bir yanım sefâlet, bir yanım lânet… Artık bu dünyanın, kalmadı tadı, Bir yanım ezîyet, bir yanım dâvet… 31 2009 aralık günün şiiri yeni yılınız kutlu olsun sevdaseli Hayatın cilvesi.....! Kapılmış giderim, azgın sulara, Bir yanım sükûnet, bir yanım cinnet.. Düşmüşüm akara, zor pusulara, Bir yanım zarûret, bir yanım hayret…. Harmanım savrulur, esen yellerde, Bir yanım bereket, bir yanım zillet… Toz duman olurum, yaban ellerde, Bir yanım asâlet, bir yanım şirret… Şaşkındır tartamaz, terazim zorda, Bir yanım adâlet, bir yanım kuvvet… Aldanıp avlandım, düştüğüm torda, Bir yanım esâret, bir yanım gurbet…. Darlığın pençesi, geçer boğaza, Bir yanım rezâlet, bir yanım kısmet… Biçare bedenim, düşer maraza, Bir yanım kasâvet, bir yanım nâmert… Kalmamış dürüstlük, maskeli yüzler, Bir yanım hakîkat, bir yanım sûret… Dillerden dökülür, acıtan sözler, Bir yanım hakâret, bir yanım gıybet… Yüreğim âlemden, çok uzaklarda, Bir yanım husûmet, bir yanım nîmet… Bilirim senide, bir aşk paklarda, Bir yanım sadâkat, bir yanım nefret…. Alsaydı giderken, keşke bu canı, Bir yanım harâret, bir yanım hasret… Gülmedi yüreğin, ağlayan yanı, Bir yanım emânet, bir yanım nispet… Anladım bozukmuş, bahtımın adı, Bir yanım sefâlet, bir yanım lânet… Artık bu dünyanın, kalmadı tadı, Bir yanım ezîyet, bir yanım dâvet… Kaderin yazısı, böyle demek ki, Her yanım meşâkkat, her yanım tezat... Sabırlar dilendim, gülerim belki, Her yanım barîkat, geç kal-ma vuslat..Kaderin yazısı, böyle demek ki, Her yanım meşâkkat, her yanım tezat... Sabırlar dilendim, gülerim belki, Her yanım barîkat, geç kal-ma vuslat.. | |
|