sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 01 2010 ocak günün şiiri (unutamıyorum ) Cuma Ocak 01, 2010 7:50 pm | |
| 01 2010 ocak günün şiiri (unutamıyorum ) [color=#6cf] [color=#6cf] [color=#6cf] UNUTAMIYORUM[color=#6cf] Unut demek kolay gel bana sor bir de[color=#6cf] Unutamiyorum iste unutamiyorumBir sey var suramda beni kahredenSuramda tam yuregimin ustundeCakili duran bir sey var[color=#6cf] Elimde degil sokup atamiyorumDalip dalip gidiyor gözlerim derinlere Kimi görsem biraz sana benziyor Seni hatirlatiyor su bulut su gökyüzüSu kayalari döven denizSu hüzünlü melodi su napoliten sarkiBir zamanlar beraber dinledigimiz. Boyuna seni düsünüyorum durmadan usanmadanSimdi diyorum o ne yapiyor acaba O guzelim gözleri kime bakiyor O canim elleri nerde Oysa günler o günler degil. Aksamlar o aksamlar degilVe kalan simdi sadece özlemin gecelerdeDurup durup seni büyütüyorum icimde.Seninle acilar büyütüyorum. Yeni yeni kederler büyütüyorum dayanilmazKirli sular yürüyor iliklerime Bir zehir karisiyor kanima anliyor musun Bir daha görsem seni diyorum bir daha görsem, Bir gün olsun bir dakika olsun. Unut demek kolay, gel bana sor bir deHatirladikca gözyaslarimi tutamiyorumDilimin ucunda sen[color=gray]01 2010 ocak günün şiiri (unutamıyorum )
[center][color:972d=#6cf] [color=#6cf] [color=#6cf] UNUTAMIYORUM[center][color=#6cf] Unut demek kolay gel bana sor bir de[color=#6cf] Unutamiyorum iste unutamiyorumBir sey var suramda beni kahredenSuramda tam yuregimin ustundeCakili duran bir sey var [color=#6cf] Elimde degil sokup atamiyorumDalip dalip gidiyor gözlerim derinlere Kimi görsem biraz sana benziyor Seni hatirlatiyor su bulut su gökyüzüSu kayalari döven denizSu hüzünlü melodi su napoliten sarkiBir zamanlar beraber dinledigimiz. Boyuna seni düsünüyorum durmadan usanmadanSimdi diyorum o ne yapiyor acaba O guzelim gözleri kime bakiyor O canim elleri nerde Oysa günler o günler degil. Aksamlar o aksamlar degilVe kalan simdi sadece özlemin gecelerdeDurup durup seni büyütüyorum icimde.Seninle acilar büyütüyorum. Yeni yeni kederler büyütüyorum dayanilmazKirli sular yürüyor iliklerime Bir zehir karisiyor kanima anliyor musun Bir daha görsem seni diyorum bir daha görsem, Bir gün olsun bir dakika olsun. Unut demek kolay, gel bana sor bir deHatirladikca gözyaslarimi tutamiyorum Dilimin ucunda sen Basimin icinde sen Kader misin, ecel misin nesin sen Unutamiyorum iste unutamiyorum...... ALINTIBasimin icinde sen Kader misin, ecel misin nesin senUnutamiyorum iste unutamiyorum...... [/center] ALINTI[/center] | |
|