sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 04 2010 Ocak Pazartesi,Günün Şarkısı,Ankaralı Namık,Ah Babam Sağolsaydı Ptsi Ocak 04, 2010 7:35 am | |
| Babam dediğin an ben ağlarım teşekkürler Barışcım Babalarımız helede kızların hayatlarında tanıdıkları ve onları örnek aldıkları ilk erkektir.... çok saolllll bu şiiri çok seviyorum sizlerle paylaşmak istedim BEN BÜYÜDÜM BABAM~~
Babam...ben büyüdüm mü? Hani ben daha çocuktum, Hani aklım ermezdi hayatın işine? Babam...sahi ben büyüdüm mü? Niye yok şimdi omuzların, Hani nerde ağladığımda yanaklarıma değen dudakların?
Babam...niye taktın ki o kuşağı belime, Niye baktın ki öyle öksüz öksüz? Hani ben çocuktum babam, Hani beni vermiyecektin hoyratlara? Hani hiç boynumu bükemeyecekti kimse? Hani hep yad kalacaktım büzülü dudaklara?
Babam...ben büyüdüm mü? Yani şimdi ellerin olmayacak mı, Yani bir daha ellerin saçlarımı taramayacak mı? Gözlerime bakan gözlerin, Gecelerimi aydınlatmayacak mı babam? Babam...de hele kurbanın olam; Yazgısı bu mudur gelinciğin, Kör kuyulara yollanmak mıdır babam? Beşiklerde beleyip, ninnilerle büyütmek, Sonra da değirmende öğütmek midir?
Babam...büyüdüm mü ben? Büyümek horlanmak mıdır, Büyümek ateşler içinde korlanmak mıdır? Babam...ben büyüdüm. Acılarımdan koca bir dağ oldum. Bağrından balta yemiş çınar oldum, Göz vanası bozulmuş pınar oldum babam!.. Baba...biliyorum büyüdüm, Büyüdük çe öldüm babam...öldüm!
alıntı
| |
|
sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Geri: 04 2010 Ocak Pazartesi,Günün Şarkısı,Ankaralı Namık,Ah Babam Sağolsaydı Ptsi Ocak 04, 2010 7:36 am | |
| | |
|