Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 11 2010 ocak günün şiiri ( Ellerimden TuT ) Perş. Ocak 14, 2010 7:25 am
11 2010 ocak günün şiiri ( Ellerimden TuT )
tadında bırak yalnızlığı bu gece yı ıldı ın bulutlardan kalk do rul unut cinayetlerini karanlıkların yola koyul
düşlerinden alev alev ısınsın için bırak yaralarını sarmaya çalışmayı ellerimden tut dogrul
yag muru dinle sessizce serinli in yankısını yüre inde duy sarıl sımsıkı sarıl zamanı de il şimdi
kendini kandırmanın kokumu içine çek düşlerinden seviyorsan beni unut...
içinden heyecanlı bir dilek tut beni dile yıldızlar kaydı ı zaman denizlerden çı lıklar duydu un zaman adımı söyle kagit bir geminin kıvrımlarından kurtulkoş
bu sokakların ıslaklı ında pencerenden yakalayıver mutlulugu
yakasından dogrul bir şarkı söyle
içinde yalnızlık olmayan bir papatyayı kokla bırak sızlanmayı artık ne olur uykusuzluklarından uyan bu gece başını yastı ına koy
hayaller kur çıkmazlarda bo ulma dogrul içinden heyecanlı bir dilek tut benim olmayan beni seviyorsan unut...
tadında bırak yalnızlı ı bu gece yoksa canını acıtacak bu ya mur bırak üşümüşlü ünü aldırma umudu kovala pencerenden uzanıp ellerimden tut dogrul
kes şimdi ag lamayı zamanı degil ben ne son gidenim ne de ilk ben ne son yolculu um
ne de ilk bırak uçumlardan ölümler yazmayı kalk yıgıldı ın bulutlardan dogrul seviyorsan beni unut...
ben son masalın de ilim son katilin de ilim senin bırak karanlıklarda güneşi aramayı içten içe azdırma dalgalarını bu gece yalnızlı ını tadında bırak
dogrul düşünme yüre indeki kırıklıklarını içinden heyecanlı bir dilek tut benim olmayan
sarıl sımsıkı sarıl papatyayı kokla ellerimden tut beni egerseviyorsan ne olur unut yoksa
canını acıtacak bu yagmur yoksa canım acıyacak canının yangınında...