Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

09 ocak günün ymegi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

09 ocak günün ymegi Empty
MesajKonu: 09 ocak günün ymegi   09 ocak günün ymegi Icon_minitimeCuma Ocak 15, 2010 1:57 am

09 ocak günün ymegi Asd
09 ocak günün ymegi Ase
09 ocak günün ymegi 2%C3%B6
09 ocak günün ymegi 6i
MALZEMELER:

1. 350- 400 gram yağlı kıyma
  2. 2-3 olgun domates
  3. 1 demet maydanoz
  4. 2 tane kırmızıbiber veya yeşilbiberle karışık
  5. 6-7 diş sarımsak
  6. 1 tatlı kaşığı tepeleme karışık veya bibersalçası
  7. Tuz09 ocak günün ymegi Smilev karabiber09 ocak günün ymegi Smilev su
HAMURU:

1. 500 gram Un
  2. Bir paket toz paket maya
  3. 3-4 kaşık sıvıyağ
  4. Tuz09 ocak günün ymegi Smilev su
YAPILŞI:

1. Yapılan hamur dinlenmeye bırakılır. (mayalandırılmaz)
  2. Önce sarımsak robottan geçirilir09 ocak günün ymegi Smilev arkasından maydanoz09 ocak günün ymegi Smilev biberler09 ocak günün ymegi Smilev ve domatesler eklenerek güzelce çekilir.
  3. Kıymanın yağlı olması önemlidir09 ocak günün ymegi Smilev eger bu mümkün değilse yarım bardaktan fazla sıvıyağ kullanın.
  4. Kıyma09 ocak günün ymegi Smilev baharatlar09 ocak günün ymegi Smilev su ve yağı ekleyerek karışmalarını sağlayın.
  5. Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler yapın09 ocak günün ymegi Smilev her bezeyi yufkadan kalın olacak şekilde açın09 ocak günün ymegi Smilev yağlıkağıdın üzerine serin.
  6. İç malzemeyi her seferinde karıştırarak 1-2 kaşık isteğe göre hamurun üzerine düzgünce yayın.
  7. Ben altını sacda pişirdim. Kağıtla birlikte sacın üzerine yerleştirdim hamur kendini toparlayınca kağıdı altından çektim.
  8. Altı kızaran lahmacunların üstünü fırının sadece ızgarasını açarak pişirdim. Sadece altını pişirmek asla yeterli olmaz.
https://acelya.forumakers.com

09 ocak günün ymegi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-