sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 17 Pazar 2010 Ocak,Günün Şiiri,Murat Ince,Karanlıkta Kalmışım Anne Paz Ocak 17, 2010 7:33 am | |
| 17 Pazar 2010 Ocak,Günün Şiiri,Murat Ince,Karanlıkta Kalmışım Anne
Murat Ince – Karanlıkta kalmışım Anne Karanlıkta kalmışım anneGün çoktan küsmüş yüzümeNicedir özlemişimdeSöyleyememişim anne.Yani yaşarken ölmüşümKar beyaz olmuşum acınaDuvar gibi sıvalarını dökmüşBir gecede bin yıl yaşlanmışımÖlmüşüm anne ölmüş.Sana kim git dedi anne?Bana sordun mu?Bu ne acelecilik anne?Kimden kaçtın böyle?Yoksa ben çile miydimDert miydim şu kısacık ömrüne?..Elimde değil anneBak kırıyorum bütün oyuncaklarımıAğaçtan arabamıHani babamdan yadigar kalanı diyorumSonra bana bıraktığın bütün tebessümleriİnandığım her şeyi yıkıyorumElimde değil anne.Sen ki ömrüme yarArkama dağSırtıma gardaştın.Nice hainliktir ki bu?Yıkılmış, yıkmışlar,Kim yapmış?Kim kar yağdırmış dağlarıma?Erken gelen şu ölümeKim arka çıkmış?Kim ömrümü, can özümü,Anamı, canımı, cananımı,Asıl gerçeğimiBal sözlümü elimden almış?Kim anne? Kim söylesene.Ve şimdi sen gidiyorsunGitme bile diyemiyorumDilim lal, özüm kan olmuşKaldım anne, ben sensiz kaldım.Görmüyor musun ey anne?Çaresizliğim ciğerime oturmuşGidişin kalbime kapanmayan yaraSesim kabrinde kalmışParmaklarım mezar taşındaGövdem toprağındaVe oğlun sende kalmışölmüşüm ay anneölmüş.Gidiyorum buralardan türkümü sana bıraktımdönüşsüz yollardayım gemilerimi yıktınBen gidiyorum sen kal sevdiğim söylegidipte dönmek var anne söyleAna yüreği yanar benm yüreğim kor kortürkümü sana tutar anne söyleALINTI
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
<------------------------ İmza ------------------------>
| vbrep_register("122526") | |
17 Pazar 2010 Ocak,Günün Şiiri,Murat Ince,Karanlıkta Kalmışım Anne
Murat Ince – Karanlıkta kalmışım Anne Karanlıkta kalmışım anneGün çoktan küsmüş yüzümeNicedir özlemişimdeSöyleyememişim anne.Yani yaşarken ölmüşümKar beyaz olmuşum acınaDuvar gibi sıvalarını dökmüşBir gecede bin yıl yaşlanmışımÖlmüşüm anne ölmüş.Sana kim git dedi anne?Bana sordun mu?Bu ne acelecilik anne?Kimden kaçtın böyle?Yoksa ben çile miydimDert miydim şu kısacık ömrüne?..Elimde değil anneBak kırıyorum bütün oyuncaklarımıAğaçtan arabamıHani babamdan yadigar kalanı diyorumSonra bana bıraktığın bütün tebessümleriİnandığım her şeyi yıkıyorumElimde değil anne.Sen ki ömrüme yarArkama dağSırtıma gardaştın.Nice hainliktir ki bu?Yıkılmış, yıkmışlar,Kim yapmış?Kim kar yağdırmış dağlarıma?Erken gelen şu ölümeKim arka çıkmış?Kim ömrümü, can özümü,Anamı, canımı, cananımı,Asıl gerçeğimiBal sözlümü elimden almış?Kim anne? Kim söylesene.Ve şimdi sen gidiyorsunGitme bile diyemiyorumDilim lal, özüm kan olmuşKaldım anne, ben sensiz kaldım.Görmüyor musun ey anne?Çaresizliğim ciğerime oturmuşGidişin kalbime kapanmayan yaraSesim kabrinde kalmışParmaklarım mezar taşındaGövdem toprağındaVe oğlun sende kalmışölmüşüm ay anneölmüş.Gidiyorum buralardan türkümü sana bıraktımdönüşsüz yollardayım gemilerimi yıktınBen gidiyorum sen kal sevdiğim söylegidipte dönmek var anne söyleAna yüreği yanar benm yüreğim kor kortürkümü sana tutar anne söyleALINTI
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
<------------------------ İmza ------------------------>
| vbrep_register("122526") | | 17 Pazar 2010 Ocak,Günün Şiiri,Murat Ince,Karanlıkta Kalmışım Anne Murat Ince – Karanlıkta kalmışım Anne Karanlıkta kalmışım anneGün çoktan küsmüş yüzümeNicedir özlemişimdeSöyleyememişim anne.Yani yaşarken ölmüşümKar beyaz olmuşum acınaDuvar gibi sıvalarını dökmüşBir gecede bin yıl yaşlanmışımÖlmüşüm anne ölmüş.Sana kim git dedi anne?Bana sordun mu?Bu ne acelecilik anne?Kimden kaçtın böyle?Yoksa ben çile miydimDert miydim şu kısacık ömrüne?..Elimde değil anneBak kırıyorum bütün oyuncaklarımıAğaçtan arabamıHani babamdan yadigar kalanı diyorumSonra bana bıraktığın bütün tebessümleriİnandığım her şeyi yıkıyorumElimde değil anne.Sen ki ömrüme yarArkama dağSırtıma gardaştın.Nice hainliktir ki bu?Yıkılmış, yıkmışlar,Kim yapmış?Kim kar yağdırmış dağlarıma?Erken gelen şu ölümeKim arka çıkmış?Kim ömrümü, can özümü,Anamı, canımı, cananımı,Asıl gerçeğimiBal sözlümü elimden almış?Kim anne? Kim söylesene.Ve şimdi sen gidiyorsunGitme bile diyemiyorumDilim lal, özüm kan olmuşKaldım anne, ben sensiz kaldım.Görmüyor musun ey anne?Çaresizliğim ciğerime oturmuşGidişin kalbime kapanmayan yaraSesim kabrinde kalmışParmaklarım mezar taşındaGövdem toprağındaVe oğlun sende kalmışölmüşüm ay anneölmüş.Gidiyorum buralardan türkümü sana bıraktımdönüşsüz yollardayım gemilerimi yıktınBen gidiyorum sen kal sevdiğim söylegidipte dönmek var anne söyleAna yüreği yanar benm yüreğim kor kortürkümü sana tutar anne söyleALINTI | |
|