sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 13 Nisan 2010 Carşamba Günün Şiiri, Sakın Unutma Salı Nis. 13, 2010 5:20 pm | |
| 13 Nisan 2010 Çarşamba Günün Siiri, Sakin unutma Sakin unutma ..Gecenin karanliginda, günesin ışıgında,Suyun damlasında, Selin coskusundaKimi Kimi yanımdason rüyamda Ama hep aklımdasın sakin unutmaBiliyorum Bugün kulakların bir Baskaçınlayacak, yine anlayacaksın seni nasılandıgımı, özledigimi. Ellerin titreyecek,gözlerin yollarda kalacak, sendehissedeceksin yüregimde neler hissettigimi! Bırakma Beni sevdigim gidisine dayanamam, Hasret gözyaslarımla kendimi avutamamDönerim dersin ama kadere inanamam,Bıraktıgın anılarınla, Ben Sensizyasayamam Bakıslar vardır Insani ömür boyu aglatan.Yollar vardır asılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hic unutulmayan.Sanma Beni sevipte birakanlardan.Benim sevgim mezara kadar olandan Bu mesajı silersen benden hoslanıyorsun,Silmezsen Beni istiyorsun, Cevap verirsen Beni seviyorsun, Vermezsen bensiz yapamıyorsun, Hadi bakalım yapacaksın ne? Senin kanadın olmak isterdim Ben olmadan uçma diye Senin baharın olmak isterdim Ben olmadan açma diye Benim için seni Görmek suya Benzer Seninle yasamak ISE nefes almaya Susuz üç gün yasarım ama nefes almadan aslaSana ne demeliyim bilmiyorum, Günesim Desem batiyor Günes, Hayatim Desem Hayat Kisa, Gülüm Desem oda soluyor,Sana canim demeliyim. Çünkü bu kann seninle yasiyor .. Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan,Seveni yaniltmayan, Sevince yanilmayan,varlıgına doyulmayan, yokluguna dayanılmayan ..Canımdaki ihr nefes nefesine eklensin,içimdeki ihr nefes hayalinle demlensin,Birak bu Gönlüm varlıgınla renklensin, Senbenim gönlümde yasadikça özelsin!Sen güllere özenme Güller sana özensin.Üzme tatlı canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar Özgür özgürlük kadar özelsinBir Gülsen dünyalara bedelsin. Bir Umut vardır hic tükenmeyecek,bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölümvardır, bir gün elbet gelecek ama sana olanne ne sevgim ölecek de bitecek Sevgilerin en güzeli seni sevmekÖzlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı Sabah kalktıgında senin var oldugunu bilmek | |
|
sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Geri: 13 Nisan 2010 Carşamba Günün Şiiri, Sakın Unutma Salı Nis. 13, 2010 5:25 pm | |
| | |
|