Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

16 Nisan 2010 Cuma günün hikayesi, askin Gozu kördür

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

16 Nisan 2010 Cuma günün hikayesi, askin Gozu kördür Empty
MesajKonu: 16 Nisan 2010 Cuma günün hikayesi, askin Gozu kördür   16 Nisan 2010 Cuma günün hikayesi, askin Gozu kördür Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 4:31 pm

16 Nisan 2010 Cuma günün hikayesi, askin Gozu kördür 8615202frerf

Dünya yaratılmadan einmal, iyi ve Kotu huylar ne yapacaklarını bilemez Halde dolanıyorlarmış. Bir gün toplanmışlar ve neden saklambaç oynamıyoruz demişler. Hepsi bu fikri beğenmiş. Çılgınlık bağırmış "Ben ebe olmak istiyorum" diye ... Kimse çılgınlığı arayacak kadar çıldırmadığı için bir çılgınlık ağaca yaslanmış ve saymaya başlamış. 1, 2, 3 ... O saydıkça iyi huylarla Kotu huylar saklanacak yer aramışlar. Şefkat ayin arkasına asılmış, ihanet Cop yığının dizin girmiş, sevgi bulutların arasında kıvrılmış, yalan bir TASIN Altina saklanacağını söylemiş ama gölün dibine kaçmış, tutku dünyanın merkezine gitmiş Abs. Hirsi bir çuvalın dizin girerken çuvalı yırtmış. Aşk ISE karasız olduğu için nereye saklanacağını bilmiyormuş. Bu bizi şaşırtmamalı; çünkü hepimiz aşkı saklamanın ne kadar zor olduğunu biliriz. Çılgınlık 100'ü saydığı Anda aşk sıçrayıp güllerin arasına girmiş.
Çılgınlık bağırmış onum Arkam sağım solum sobe diye ... Ilk einmal tembelliği görmüş, çünkü saklanacak enerjisi yokmuş. Sonra şefkati ayin arkasında, ihaneti çöplerin arasında, sevgiyi bulutların içinde, yalanı gölün dibinde ve tutkuyu dünyanın merkezinde ... Fragen Harič hepsini bulmuş. Çılgınlığın Kulagina haset fısıldamış: "Frag güllerin arasında saklanıyor." Çılgınlık Catal şeklinde bir sopa Almis ve güllerin arasınsa saplamış, ta ki yürek Burkan bir haykırış onu durdurana kadar ... Fragen elleriyle yüzünü kapayarak ortaya çıkmış, çılgınlık aşkı bulayım derken heyecandan askin gözlerini kör etmiş. "Ne yaptım ben? Hatami nasıl Tamir edebilirim? N'olur Beni affet! "Diye yalvarmış aska. Aşk cevap Vermis: "geri Gözlerimi veremezsin ama benim için bir şey yapmak istersen, benim kılavuzum olabilirsin." İşte o günden beri askin Gozu kördür ve çılgınlık da ihr zaman onun yanındadır
https://acelya.forumakers.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-