19 Nisan 2010 Pazartesi Günün Şiiri, Hüzünlü Geceler
Yazar
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 19 Nisan 2010 Pazartesi Günün Şiiri, Hüzünlü Geceler Ptsi Nis. 19, 2010 5:37 pm
Hüzünlü Geceler
İsmini andım hüzünlü gecelerde Senden uzak gözlerim ıslak hüzünlü Dudaklarımda binlerce seranat Sinemde yalvarış dillerimde yakarış Ayaklarımda pranga ellerimde kelepçe Kalemlerimde sana yazılmış dilekçe
İsmini andım hüzünlü gecelerde Nağmeye bürünmüş hasretinden Bir mehtap gecesinin şevkinde dururken Küllenen acılar savruldu yeniden İsmini andım hüzünlü gecelerde
Tatlı bir yorgunluk sarar yeniden Tatlı bir hüzün sarar yeniden Acı gülümsemeler dudaklarda yeniden Bir meltem bir esinti bir fısıltı derinden İsmini andım hüzünlü gecelerde
İsmini andım hüzünlü gecelerde hüzzam bir ayrılık şarkısı mırıldanırken Yalnızlık acı elem keder geriye kalan Sadece sadece bir elveda kısacık İsmini andım hüzünlü gecelerde
Çaresiz umutsuz gözyaşları Söyler misin gözbebeğim Söyler misin birtanem Ayrılık acısı ve hüzün Neden arkanda bırakılmış İsmini andım hüzünlü gecelerde
Senden ayrı saatler gün günler yıl Yıllar mevsim mevsimler asır Hasretinden şiirler mısra mısra Dokusu gözyaşı ilmeği hüzün Kafiyesi ızdırap hecesi hüzün-efza İsmini andım hüzünlü gecelerde