Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 20 nisan günün siiri Perş. Nis. 22, 2010 6:17 am
16 nisan 2010 cuma günün, şiiri bahar geldi mi
Yoktun! Sustum
Yoktun! sustum ve susmak kırgınlıksa sustum işte bir dağbaşı ıssızlığı gibi Sustum
kilitlerimi kapadım sustum yaralarımı sardım sustum demedim kimselere bir çığlık kanıyor en derininde yüreğimin! Yolcuyum uzak
çok uzaklardan geldim yorgunum ellerim boş, boynum bükük gözyaşı dolu heybemde kalbimi alıp getirdim sana ayrılıklarla delik deşik kalbimi bir şeyimde yoktu başka getirecek
Dalımda güz türküleri koynumda ateş seni aradım kentin dar sokaklarında yapayalnız yorgun ve yaralı
yoktun Çocuklara sordum ağladılar ırmaklara sordum çağladılar Çiçeklere sordum boyun büktüler ağaçlara sordum yaprak döktüler sığındığım kuşlar da uçtu gitti bir başıma kaldım ortalarda Senki yetim bir bahçede bir tomurcuktun hayatın kollarında çiçeklerin nazlısı, küskünüydün gönlümün bütün gün seni aradım yorgun yaralı ve yalnız acılı bir yel gibi dolaşıp durdum sokakları yoktun
Pınarlara sordum akıp gittiler yıldızlara sordum bir bir söndüler sigaramı efkâr ettim savurdum gökyüzüne sonbahar sardı boynumu yaprak yaprak sonra yavaş yavaş bedenime girdi acı senden ne bir ses vardı, ne de bir nefes
Gülüşünü, gözlerini, sesini takıp koluma vedalar bıraktığım durakta şiirler okudum aklımı yitirdiğimi sanıyordu bakanlar, acıyan gözlerle bakıyordu herkes
Sonra gözlerimi, ağlamaktan yorgun gözlerimi ulaşamayacağım uzaklara yolcu ettim kara trenlere mendil sallayarak. duygularımı bir vagona kilitleyip bin ah sürüp dudaklarıma sustum!
ne kadar susulacaksa o kadar sustum İstedimki, kalbinin durduğu yer kalbimin durduğu yer olsun...