sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 22 Nisan 2010 Perşembe, Günün Şiiri, Duymuyor Perş. Nis. 22, 2010 6:26 am | |
| 22 Nisan 2010 Perşembe, Günün Şiiri, Duymuyor benimle sustu sabır,sustu hasret,sustu zaman.. Sustum !Yalnız gözlerimle dokunuyorum hayata, kimse duymuyor.. Sustum ! İçimdeki dalgalar kabardıkça volkanlar gibi sustum.. Sustu dudaklarım, sustu gözyaşlarım, Sustu gözlerimdeki şiir, Gönlümdeki nehir.. Bulutlar haykırdı isyanımı, Şimşekler haykırdı, Sadece ben duydum.. Sadece benEy beşiğini sallayıp boğduğum hayat,Kucağımda büyütüp öldürdüğüm sevgi,Yaralar merhem tutmuyor..Geceler avutmuyor..Ben sustum,Acılarım konuşuyor yalnızBen sustum !Susmuyor yüreğimi kavuran kasırga,Pencereme vuran yağmur damlaları,Susmuyor her gece dışarda inleyen rüzgar..Gelmiyor bahar,Kuşlar sevinmiyor,Yıldızlar küs,Ay üzgün,Güneş doğmuyor,Acılar dinmiyorİçimde binlerce şiir kanıyor her gece..Sustum !Sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu hayat,Sustu zaman !Acılar konuşuyor yalnız..Acılarım konuşuyor..Kimse duymuyor..Duymuyor..Duymuyor | |
|