sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 27 Nisan 2010 Salı günün, Fıkrası, Azrail Salı Nis. 27, 2010 5:38 pm | |
| 27 Nisan 2010 Salı günün, Fıkrası, Azrail [color:32d7=#6cf] Kız Ben Seni Tanıyamadım Kadinin biri, 46 yasindayken kalp krizi geciriyor ve hastaneye kaldiriliyor. Ameliyat masasindayken, olume yakin, birden bir Hayal goruyor.Azraili goruyor ve soruyor:'Benim saatim geldimi?'Azrail cevap veriyor:'Hayir, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 gunun var'.Narkozdan uyandiginda, estetik yaptirmaya karar veriyor.Yuzunu gerdirttiriyor, dudaklarini doldurtturuyor vedeGogunslerini duzelttiriyor. Kisacasi: 'Yeniden dogmus gibi'. Daha uzun bir sure yasiyacagini bildigi icin simdi, o kadar ameliyatin degdigini dusunuyor. Son ameliyattan sonra,hastaneden tamamen yeni bir insan gibi cikiyor.Tam karsidan karsiya geciyor ki, ambulans carpiyor. Öluyor.Öbur tarafta Azrail'e soruyor:'40 seneden daha fazla yasiyacagimi saniyordum! Neden o zaman bana o ambulansin carpmasini saglayip, beni oldurttun?'Azrail cevap veriyor:'Kiz, allah canini almasin ben seni taniyamadim... | |
|