sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 29 Nisan 2010 Perşembe Günün, Şiiri Seni Seviyorum Perş. Nis. 29, 2010 5:38 pm | |
| 29 Nisan 2010 Perşembe Günün, Şiiri Seni Seviyorum
| This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 900x612 and weights 72KB. | Seni Seviyorum Herkes, ilk kendi yaşıyor sanmasa, sevdalar da tükenirdi, masalları da… "Sonsuza kadar sürdüğü bilinsin" diye midir nedir, Bittiği anlar ve ihanetler yazılmıyor kitaplara. Zümrüt-ü Anka kuşu da yalan aslında, Kendini külünden yarattığı da… Ferhat’ın Şirin, Aslı’nın Kerem için öldüğünü Kim gördü Allah aşkına?"Sonsuza kadar sürsün" diyorsan "Bu sevda," O zaman sevgili O zaman vuslat yaşanmaya Sana yazacak bir sen bırak bana Öfkelerin orada kalsın Kaçamaklar hanesinde değil ismin Anlasana Ömrümün tam ortasına Kocaman harflerle yazmışım: Seni Seviyorum Seni Seviyorum"Herkese söylediğini bana söyleme" diyorsun , Ama ne varsa sevdaya dair, Bizden önce söylenmiş biliyorsun… Bize düşen, aşkı yalansız yaşamak… Hadi uzatma da uzat ellerini, Seni Seviyorum Seni Seviyorum Seni SeviyorumTayfun TALİPOĞLU | |
|