sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 5 Mayıs 2010 Çarşamba, Günün Şiiri, Avuçla Nisan Düşlerimi Salı Mayıs 04, 2010 7:01 pm | |
| 5 Mayıs 2010 Çarşamba, Günün Şiiri, Avuçla Nisan Düşlerimi Avuçla Nisan Düşlerimi Gözlerindeki büyük limanlara yağmur beklerken Küle sancı karıştır, gül kokulu ellerin üşümesin Çöz nakışlarını tavlı yüreğinin yar,büzüşmesin Ölü bir mevsimin toprağı üzerime serpilmesin.Çatlak dudaklarının duldasında şifa olayım sana Ansız yangınlarla kurulalım hüzünlerin sofrasına Dirençsiz öpüşlerle yangınlar çıkaralım bir anda Avuçla nisan düşlerimi,konakla sevda koyağında. Işıltılı bir cennet ayır bana,sevdalar kanamasın Fermanlar çıkar sevgisizliğe, sevenler ağlamasın Umutların düğünlerini kur, davullar hiç susmasın Aşk halaylarıyla dönsün küre,yürekler yanmasın.Yüreğinin gerdeğine gelincik tohumlarını serpeyim Sevdalı günlerimin şiiri ol,sensiz yaşamı neyleyim Gözlerindeki ummanlara çağır beni, say ki kölenim Yüreğindeki saraylara al beni,ölümleri bekleyeyim.Selahattin Yetgin | |
|