Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Empty
MesajKonu: 13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı   13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Icon_minitimePerş. Mayıs 13, 2010 3:35 pm

13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Cry
Küçük bir erkek çocuk13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun?" "Çünkü ben kadınım." Diye cevapladı annesi. "Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul çocuğu kucaklayıp "Hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi. Babasına "Baba13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul annem niçin ağlıyor?" diye sordu. Babanın cevabı: "Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" oldu. Küçük çocuk büyüdü13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul yetişkin adam oldu13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul halâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu. "Allahım!" dedi: "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?" Allah:"Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim. Başkalarının kuvvetinin kalmadığında; devam edecek azmi13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul ailesinin hastalığında; yorgunluğa pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim. Her türlü şart altında13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul hatta kendilerini çok kötü incitseler de13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul çocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor. Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim. Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim. Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim... Tamamen kendilerinin sahip oldukları13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere. İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı... Kadını güzel yapan şey ne saçı13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul ne vücudu13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul fedakarlığı13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul sorumluluğu13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul anlayışı13 Mayıs 2010 Perşembe Günün Hikayesi, Kadın Ve Gözyaşı Virgul sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.
https://acelya.forumakers.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-