sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 01 Temmuz 2010 Perşembe, Günün Şiiri Perş. Tem. 01, 2010 1:18 pm | |
| 01 Temmuz 2010 Perşembe, Günün Şiiri, Al beni yüregine kara sevdam
|
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 195KB. |
Bir gün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasız gitmek istersen, yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, sensiz olmanınölüm olduğunu göstereyim...Al beni yüregine kara sevdam Çoğalt beni, Büyüt yüreğimi, Tut ellerimi, Ellerim senin, Ateşle kanımı, Heyecanınla, Kıvılcımlar uçur, Bedenimde. Sarıl kollarıma, Değsin nefesine, Nefesim, .........................korkma benden Ömür kat bana, Ömür kat canıma. Şu telaşlı dünyamı, unuttur......................Yeni bir dünya ver bana, Kaçak hallerimi çal benden,Dolu dolu ak nehirlerimde, Mavi denizleri bağışla bana, kurbanın olam........................Bahar kokusuyla doldur, Hayatımı, Suskunluğumu parçala, Süpür kırık anılarımı, Ümitsiz duam olma Günahlarım aklansın, Türkü gibi uslandır beni, İçimdeki öfkeyi, Çığırından çıkmış, Yangın gibi, Yak beni, Yorgun bir deniz gibi, Uyanışım ol. Ak içime kara sevdam............ | |
|