sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 06 Temmuz 2010 Salı, Günün Hikayesi, Çarş. Tem. 07, 2010 5:25 am | |
| 06 Temmuz 2010 Salı, Günün Hikayesi, Gönül Aynası Gönül Aynası Senelerce uğraşır bir yörünge çizeriz kendimize. Bildiğimiz yolda güvendeyizdir ya, bırakırız artık kendimizi sorgulamayı. Öylece döner dururuz kendi yörüngemizde ve güvenle. Kim bilebilir ki alelade bir günde, hiç tanımadığı birinin aynasında yolunu yeniden tanımlamak isteyebileceğini? Ben bilmezdim en azından, ama öğrendim. Başka biri kendi aynasında gösterdi bana kendimi. Öyle sıradan bir ayna değilmiş bu gönül aynası denen meret. Bakınca yoklarınızı, eksiklerinizi görüveriyorsunuz öylece. Ayan beyan ortada kendinizi kandırışlarınızın, hasretlerinizin, erteleyişlerinizin açtığı kocaman boşluklar. Öyle hemen kabul etmiyor akıl gördüklerini, size karşı sizin hayatınızı savunuyor bir müddet. İçinizdeki ses olup sıralamaya başlıyor hemen. Sevdiklerim, işim, evim... Nafile. Aynı boşluklar hala gözünüzün önünde. Ve, o boşluğa baka baka idrak ediyor insan, bugüne kadar yaşadığı gibi yaşayamayacağını artık. Ben kendime bir gönül aynasında yakalandım dostlar. Ya gittiğim yol yanlıştı, ya da ben kaçmaktan vazgeçtim.Alıntı | |
|