sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 08 Temmuz 2010 Perşembe, Günün Şiiri, Benim Olacaksın Perş. Tem. 08, 2010 3:54 pm | |
| 08 Temmuz 2010 Perşembe, Günün Şiiri, Benim Olacaksın
Kork Sen Sevdiğim, Kork Hatta Kaç SevdiğimBildiğin En Uzak Yerlere Kaç Kaçabilirsen Sen kaç kaçabildiğin kadar,Sınırlar koy, duvarlar ör istersen.Dilersen En kuytu köşelere saklan.Kapat gözlerini, bakma hiçbir yereŞiddetle karşı koysana uzanan ele.Başaramayacaksın.Kaçamayacaksın benden.Bir bakışım yetecek sana.Yanacaksın ateşimle Kaçıramayacaksın gözlerini gözlerimden,Dokunacağım sana,Tutacağım ellerini,Saçlarını okşayacağımGözlerimle doya doyaÖpeceğim dudağından.Şimşekler çakacak gökyüzünde. Sarhoş yıldızlarBir bir kayacak yeryüzüneBaşına taç olarak konacaklar.Ellerinden tutup gökyüzüneÇıkaracaklar seni.Benim olacaksın…Her şey sende gizli sende saklı İnan hepsende bu aşığının aklıNereye baksam tam orda olmalısın.Gözlerimin görebileceği yerde.Kıblem olmalısın kalbimin karşılığı.Ne zaman duymak istesem Sesini kulaklarımda olmalı Ellerin ellerimde tutmak istediğim zaman!Ve ölürsem başım dizlerinde olmalı...Yalnız benim olmalısın, akşam karanlığında. Bana vermelisin en kutsal sevgini Benim, benim, benim,Olmalısın sadece Benim..... Alıntı | |
|