Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 10 Temmuz 2010 Cumartesi, Günün Şiiri Ptsi Tem. 12, 2010 5:05 pm
10 Temmuz 2010 Cumartesi, Günün Şiiri, Dünyam Sen Oldun
kocaman dünyanın sessiz kalan kısmında sende varmışsın sessizliği paylaşırken şimdi sensizliği paylaşıyorum dünyaya diyorum ki bu sefer sesi ile kendisinide getir özlüyorum Bu zamana kadar getirdiğin sesinde ruhunu hissettim, bir sonraki getirdigin kokusunda bedenini hissettim, bana bu sefer kendini getir kendimin ben olduğunu hissedeyim. Beni birkez daha hayata bağlayacak herşeyi ile yeni bir dünya kuracak olan sensin. Bu kadar sessizlikte sensiz bırakma beni…. ve sen bir gün gelip “ben mi dünya mı” diye soracaksın Ben dünya diyeceğim ve sen çekip gideceksin ama bilmeyeceksin ki benim dünyam sensin
Bir başka bakıyorsa gözlerim İçimde başka bir sıcaklık Yüzüme yayılan gülümse Kelimelerimdeki farklılık Hepsinin sebebi sensin
Senden öncesi ve senden sonrasını İkiye bölüyorum yaşanmışlıklarımı Senden öncesinin üstüne bir çizgi çektim Senden sonrasına kurulu hayallerim
Sözcüklerim senle anlam buluyor Şiirlerim seni söylüyor İzlediğim filmler seni anlatıyor Senle üzülüp senle gülüyorum
Saatlerim sana kurulu Zaman senin ismini fısıldıyor kulağıma Her harfte senden bir iz Her hece sana kurulan cümlelerin halkası
Büyük hüzünlerim vardı benimde Yıpranmışlıklarımı bırakıyorum bir kenara Harabelerimi yıkıyorum tek tek Hiçbir iz bırakmıyorum geride
Arınıyorum senle her şeyden Söküp atıyorum prangalarımı Takılmıyorum eskisinin sisli karanlığına Yeni bir güne uyanıyorum
Kapatmıştım bütün kapılarımı Sürgüleri çekmiştim Uzun bir sessizliğe bürünmüştüm Kelimelerim hüzün makamından şarkılar söylüyordu
Sen geldin Sıcaklığın yayıldı bedenime Ansızın ısındı içim Senle değişmeye başladım Her işte bir hayır Hepsinde sen
Vazgeçtim çok şeyden Dönüp bakmadım İçime batmadı kalanlar Pişmanlıklarım olmadımı elbet oldu ama yaşanması gerekenlerdi bitti
Pişman olacağım bir şey biliyorum şimdi Senden vazgeçmemeli Aşkın her hali senle yaşanmalı Bir masal yazmalı İlk ve son cümlesinde bizim olduğumuz
Suskunluğumu bozuyorum Yollarım sana çıkıyor Kalbim seninle çarpıyor Adın adımın yanına düşüyor Anlıyorum Her şey sensin Benim için bu dünya sensin