sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 28 Temmuz 2010 Çarşamba, Günün Şiiri, Kimsin Sen Paz Ağus. 01, 2010 6:13 pm | |
| 28 Temmuz 2010 Çarşamba, Günün Şiiri, Kimsin Sen
Kimsin Sen?sürekli seni anlatmak istiyorum yar...çünkü seni anlatmak bir derenintaşlara dokunurkensevişmesini,hırçınlığını,gururunu anlatmak ...ulaşılması zor olan dağlarındoruklarındadolaşmak gibidir...çılgınsın sen, yürekleri ezip geçen bakışların var,insanı mest eden göz süzmelerin ,sesinde ruhu okşayan bir tılsımın var...sen arsızsın yüzsüzsün bir gezginci gibi dolanıyorsun damarlarımda...mekan kuruyorsun yüreğimin en güzel yerinesen bir çığlıksın, belki kendi yüzünü görmüyorsun gözlerindeki o gizemi sen farketmiyorsun, sen içine kapanmış dokunulmuyorsun...sen bana sarp uçurumları hatırlatıyorsun,dipsiz kuyu gibisin kendine çekiyorsun..bazen haykırıyorum sana!!!kimsin sen?öyle sessiz sedasız gelip yerleşiyorsun yüreğime...kasıp kavurup perişan ediyorsunyüreğimi gizlice...ellerimi uzatıp tutmak istedikçe bir türlü ulaşılmayansın,sen sonsuzluk gibisin, uzayan yollarane kadar çok benziyorsun...sen benim için yanlışsın ,çözülemeyecek bir kördüğümsün,gri bir yalnızlık,telaşlara sürükleyen bir kasırga gibisin. kapılmışım rüzgarına beni sürüklüyorsun... Kor ateşlerin yüreğimi dağlayan sıcaklığını duyumsatan kıvılcımları bile yok olup gitmişti bedenimden…sen bu korları alevlendirensin...sen aşktan perişan eden doğum sancısı gibisin...kalbimdeki gözyaşlarım ama vazgeçilmezimsinherşeye rağmen geleceğimsin,sevdiğim birtanemsin...4 Aralık 2009hasretinim | |
|