sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 04 Ağustos 2010 Çarşamba, Günün Şiiri, Doğum Günün Kutlu Olsun Çarş. Ağus. 04, 2010 3:01 pm | |
| 04 Ağustos 2010 Çarşamba, Günün Şiiri, Doğum Günün Kutlu Olsun
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Hani kuduran deniz durulsa,Kıymetlimsin, değerlimsin,Ay aşka gelip güneşe vurulsa,Ahirim sensin, sebebimsin,Senden başka kimseleri görmez gözlerim,Bakışımda hüznümsün, dudağımda tebessüm,Alınan nefesimde huzurumsun.Yoksun belki yanımda yoksun,Alınan nefesimdesin göremezsin.Doğum günün kutlu olsun.Benim canım bebeğim. Sen geldiğinde dünyama,Karanlıklarım aydınlığa kavuştu,Vuslatlar hüzünü kovup,Sevdanın ateşinde yanıp kavruldu,Sen ki bu acemi sefilin gönlündesin,Sen benimsin, kaderimsin, herşeyimsin,Gözlerimde duran ferimsin, nurumsun,Doğum günün kutlu olsun.Sen benim ruhumsun. Hiç ayrılmadım senden,Hatta bir gün bile,Kıskandım seni elden,Göz izi değmesin istedim gözlerine,Ah bir bilsen ne değerlisin sen bende,Sevmeyen yapmaz sevenden sebep bil,Elbet bir gün gelir görürsün benliğimi,Kalbimde duran onurumsun,Sen hissedersin sevgimi,Doğum günün kutlu olsun,Hayat kaynağım, gözümün bebeği, Nice yıllara gülüm nice nice yıllara,Sen bakma yalan sözlere, şarkılara,Bir gün gelir elbet yüreğine bir sızı durunca,Vakit gelir beni anarsın.Canımda canımsın, kanayan yaramsın.Vuslatımsın, hasretim sana,Derinliklerimde karanlığımsın,Kimselerle paylaşamadığımsın.Kendime sakladığımsın,Kimselere göstermedim seni,Beni vursa da yokluğun,Bilemezsin bendeki sevgini canım,Doğum günün kutlu olsun.Sen bende varsın, ben sende varım.Seninle hayata tutunuyorum.Hayalimdesin sen benim kadınım,Doğum günün kutlu olsun. BAKİ EVKARALI | |
|
sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Geri: 04 Ağustos 2010 Çarşamba, Günün Şiiri, Doğum Günün Kutlu Olsun Çarş. Ağus. 04, 2010 3:11 pm | |
| | |
|
sitekurucusu Admin
| Konu: Geri: 04 Ağustos 2010 Çarşamba, Günün Şiiri, Doğum Günün Kutlu Olsun Çarş. Ağus. 04, 2010 3:11 pm | |
| | |
|