sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 07 Ağustos 2010 Cumartesi, Günün Şiiri, Yaşayan Ruhumsun Sen Paz Ağus. 15, 2010 4:41 pm | |
| 07 Ağustos 2010 Cumartesi, Günün Şiiri, Yaşayan Ruhumsun Sen
Uzaktayım.Uzaktasın.Uzaktayız.Gönülden de ırağız.Aynı anda, aynı gökyüzüne bile bakamayacak kadar zamansızız.Bir ıssızlık çöktüğünde üzerine,Nefesimi yüzünde hisset!Bil ki kokunu düşlüyorum ben bir yerlerde...Bil ki öpüşünü özlüyorum tenimde...Yanında değilim.Yanımda değilsin.Ama aklımda olduğun sürece iyiyim ben merak etme.Kendini yalnız hissedip,Acaba o şuan nasıl? Ne yapıyor?Diye düşündüğünde,İyi olduğumu bil...Bedenim buradayken,yaşayan ruhumsun sen o şehirde… **** ELÇİN GELİR *****Bazı diller vardır her sözü can alır. Bazı diller vardır her susması kanatır kendi içini. Bazı yalanlar vardır, yastık yaptığın her gece. Bazı gerçekler vardır, her hecesi bir bilmece. Bazı oyunlar vardır kazanırsın,bazı oyunlar vardır kaybedersin amakaybedeceğini bilerek oynamanın zevki ne yalandır ne de gerçek.Alıntı | |
|
sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Geri: 07 Ağustos 2010 Cumartesi, Günün Şiiri, Yaşayan Ruhumsun Sen Paz Ağus. 15, 2010 4:43 pm | |
| | |
|