sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 08 Ağustos 2010 Pazar, Günün Şiiri, Ben Eylül Sen Haziran Paz Ağus. 15, 2010 4:45 pm | |
| 08 Ağustos 2010 Pazar, Günün Şiiri, Ben Eylül Sen Haziran
Ben Eylül Sen HaziranBir eylüldü başlayan içimdeAğaçlar dökmüştü yapraklarınıÇimenler sararmıştıRengi solmuştu tüm çiçeklerinGökyüzünü kara bulutlar sarmıştıKatar gidiyordu kuşlar uzaklaraDeli deli esiyordu rüzgarDağılmıştı yazdan kalan ne varsaYaşanmamış bir mevsim gibiydi baharNeydi o bir zamanlarSevmişliğim, sevilmişliğimO heyheyler, o delişmenlikler neydiNe bu kadere boyun eğmişliğimNe bu acıdan korlaşan yürekNe bu kurumuş nehir; gözyaşımÖnümdeki diz boyu karanlıklar da neNe bu ardımdaki kül yığını; elli yaşımBeni kötü yakaladın haziranGamlı, yıkık eylül sonumaBir ilk yaz tazeliği getirdinMasmavi göğünleCana can katan güneşinlePırıl pırıl engin denizinle girdin içimeÇiçekler açtı dokunduğunÇimler büyüdü yürüdüğünVe güller katmer oldu güldüğün yerdeBaşımda senin kuşların kanat çırpıyor şimdiOldurduğun yemişlerin ağırlığındanDallarım yere değiyorGüneşi batmadan saçlarınınBir dolunay doğuyor bakışlarındanGün boyu senden bir meltem esiyor yanan alnımaUykusuz gecelerim seninle apaydınlıkBaşım dönüyor, of başım dönüyor yaşamaktanÖlebilirim artıkÖlme diyorsan; gitme kal öyleyseSarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakmaBaksana; parmak uçlarım ateşLavlar fışkırıyor göz bebeklerimdenHadi gel, tut ellerimi, benimle yanBenimle meydan oku her çaresizliğeBenimle uyu, benimle uyanBirlikte varalım on üçüncü aylaraÜmit Yaşar Oğuzcan | | | | 08 Ağustos 2010 Pazar, Günün Şiiri, Ben Eylül Sen Haziran | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |