09 Ağustos 2010 Pazartesi, Günün Şiiri, Gülüm Senin İçin
Yazar
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 09 Ağustos 2010 Pazartesi, Günün Şiiri, Gülüm Senin İçin Paz Ağus. 15, 2010 4:46 pm
GÜLÜM SENİN İÇİN
gece tüm haşmetiyle ellerimdeydi herşey tam ve yerinde tekbir şey yoktu sen
sanki hiçbir şey yokmuş gibi gece sensiz umutlar ise sessiz vakitlerimiz damla damla akarken saatlerden bir senin özlemin bitmiyordu
herşey tükeniyor ayrılık acısı durmadan artıyordu ellerim başımda yıkılmış bir dağ gibiyim gecelere ses yüreğime aşk olmuşsun farkında değilmişim firaklardan sonra kıyamet yaşarken anladım bir düş elden kayıp yiterken bende birlikte düşmüşüm sensiz açmazlara sen bensiz ben sensizken farkına vardım acılardan aşkın doğduğunu gölgeleri bile sen sandığımda anladım senden vazgeçemeyeciğimi
ben bunları yazarken ama yoksun işte kahretmek ten başka bir şey gelmiyor elimden bu vicdansız hasretlere şimdi bir köşeme çekilmişim garibler gibi içime akıttığım gözyaşları ile bekliyorum gelmeni umutlarım korkuyla karışık ama bekliyorum seni yinede gül yüzüne gül dökmek için
gül bahçesinden seni dermek için gül kokundan ayrı kalmamak için gülüşüne hasretimi gidermek için gülsüz ve dikenlerle dolu bir bahçede seni bekliyorum sevgilim olsun herşeye rağmen seni seviyorum inşallah bundan eminim sen benimsin gülüm yoluna gül döküp
hasretle beklediğim elbet benim olacaksın inşallah biliyorum gözlerini kaçırma benden sevgili sende söyle ben hep haykırıyorum seni seviyorum seni çok seviyorum gülüm seviyorum..........
EMRE YAMAN 21.09.2004 / SALI