17 Ağustos 2010 Salı, Günün Şiiri, Aşk Kokan Yarim
Yazar
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 17 Ağustos 2010 Salı, Günün Şiiri, Aşk Kokan Yarim Çarş. Ağus. 18, 2010 6:32 pm
Aşk Bu, Bilmeyenler Öğrensin
Nasıl ki her tahtta bir sultan var
Bu gönül tahtımda da bir o yar var
her bir zerremi aşkla doldurmuş
Varsın olsun ömrüm ziyan
Dünyanın en güzel gülleri yanı başımda açsa
Toplayıp demet demet verseler
Laleler menekşeler yağsa üstüme
İstemem kalsın sadece senin kokunu isterim
Aşk kokan yarim
Benim gözüm sadece sende bilesin
Yüreğindeki sevdayı yüreğime bıraktığın günden beri sevgimi dualarla temizliyorum her gece her saat, her an...Nazar boncuklarından bir tesbih yaptım gözlerime bıraktığın bakışlarının gölgesine.. Nazar değmesin sevdamıza diye Senden başkasının sesi değmesin diye kulaklarıma
sağır dakikaların koynuna bıraktım kendimi..
Başka
gözler değmesin diye gözlerime kör bakışların lekesizliğine sığındım.. yok güzelim yok senden başkası giremez Bilesin AŞK KOKAN YARİM.. dikenli teller sarsada etrafımı sen rahat ol sevdam bu yürek sana kitlenmiş İhanetin tek bir hecesi bile olmasın sevdamda diye
Yanımda olmadığın anlarda KÖRÜM ve SAĞIRIM artık Bak gözüm görmez oldu hiçbir şeyi Ellerim tutmaz oldu başka bir eli Nasıl kavuşacağım sana bilemiyorum gönlümün güzeli
Sev beni ben olduğum için Ellerimi tut benim olduğu için Ve öp dudaklarımı o büyük aşkımız için
Verdiğin bir damla sevgiye karşı Canımı istesen kıramam seni Başka aşk başka yar haramdır bana