sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 04 Kasım 2010 Perşembe, Günün Şarkısı, Cuma Kas. 05, 2010 6:49 am | |
| 04 Kasım 2010 Perşembe, Günün Şarkısı, La Paloma, Damıan Holeckı, özel sunumlu şarkılar, Bu Günün Şarkısı, Resimli Şarkılar, Nostalji şarkılar, şarkı dinle, aşk şarkıları
Si la ventana de la posada Una paloma Míralo con amor Porque él es mi paloma Pencerene konarsaBir güvercinOna sevgiyle bakÇünkü o benim güvercinimDile que nuestro amor,Y mi vida;Está coronada de flores,Debido a que me pertenece. Ona aşkımızı anlat,Ve benim hayatımı;Çiçeklerle taçlandır,Çünkü o bana ait.¡Dios mío, vamos,¡Oh, dame tu amor¡Ah, ven conmigoBelleza, vivo en alguna parte Ah tatlım, haydi,Ah, aşkını ver banaAh, benimle gelGüzelim, yaşadığım yereLa Habana, dejando al mismo tiempoConfiado al Creador!¿Alguien me ve,Excepto yo.Una chica muy bonita y un cubano,Me después,Es en pos de mí,Sí señor me Havana’dan çıkarken,Yaradana emanet!Kimse görmedi beni,Benden başka.Bir de çok güzel kübalı bir kız,Sanki peşimde,Beni takip ediyor,Evet beni efendimSi la ventana de la posadaUna palomaMíralo con amorPorque él es mi paloma Pencerene konarsaBir güvercinOna sevgiyle bakÇünkü o benim güvercinim ¡Dios mío, vamos,¡Oh, dame tu amor¡Ah, ven conmigo hermosas Donde yo vivo Ah tatlım, haydi,Ah, aşkını ver banaAh, benimle gel güzelim Yaşadığım yere Vamos, vamos;No, no ... Haydi, haydi;Olmaz, olmaz… | |
|
sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Geri: 04 Kasım 2010 Perşembe, Günün Şarkısı, Cuma Kas. 05, 2010 6:49 am | |
| | |
|