sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 05 Kasım 2010 Cuma, Günün Şiiri Cuma Kas. 05, 2010 7:15 am | |
| 05 Kasım 2010 Cuma, Günün Şiiri, Ateşinle Yak Beni, Özel sunumlu şiirler, şarkılı şiirler, Günün En Güzel Şiiri, Bu Günün şiiri, Aşk Şiirleri, Sevgi Şiirleri, Sevda Şiirleri, Sevgiliye Şiirler
Ateşinle Yak Beni --------------------Tek başıma,zemheride dağınıkken duygularım dışarısı pamuk tarlası gibi bembeyaz karlı bir gecede -------hadi gir,eflatun düşlerime usulca sokul gir yüreğime girde ısıt üşüyen bedenimi kor ol yanardağın lavı erit içimdeki katılaşmış duyguları. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bir isyan,bu serzeniş kalbimin nafile çırpınışları kanat takıp uçta gel kuruyan dallarıma kon uyandır bendeki beni düş sokağıma komşu ol ara sıra sor beni hatırla yada hoyratça gir koynuma ısıt beni. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------sensiz zor geçer zemheri ateşle bedenimi bütün sıcaklığınla öyle yakkı sönmesin kalın etli al dudaklarınla kaplasın bedenimi tarifsiz ve mealsiz ateşinle yak beni. Aydınlı İbrahim Dikmen | |
|
sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Geri: 05 Kasım 2010 Cuma, Günün Şiiri Cuma Kas. 05, 2010 7:16 am | |
| | |
|