Nasıl özledim bir bilsen? Şimdi söyle bana gelicek misin?
Beklemekten sıkılmadım yanlış anlama! Beklerim bir ömür beklerim..
Seni özledim.. Yüreğini özledim..
Sesin hep kulaklarımda, Nefesin hep nefesimdeydi.. Varlığın mı? Onu sorma lütfen.. O benimle hiç olmadı! Hep yıldızlara baktım , sordum . Göremediğim zamanlarda gökyüzüne yazdım seni, uyurken rüyama ve müzik dinlerken ruhuma yazdım mecazi de değil .
Sen Benim için ne kadar farklısın bilemezsin..
Bilmedin de.. Hani olur ya insana.. Bir şeyin kokusunu alırsın ve hissedersin.. Ya da içinde bir hiç olur.. yine hissedersin.. Birisi gelicek dersin gelir.. Bir şey olucak dersin olur.. Ahh Sevdalım, nerdesin? Ben Seni hep hissettim ama yoksun işte.. Hissettim Seni.. Yoksa hislerimde mi oyun yaptılar bana? Onlardamı kandırdılar Beni? Yook bu kadar olmaz.. Hisler yalan söylemez.. Gözler gibi.. Senin gözlerinde yalan söylemedi.. Biliyorum! Gelmesende biliyorum.. Hissediyorum.. Bana söylediklerin yalan olsa bile gözlerin yalan değildi..
Şimdi Ben yeni bir günü bekliyorum..
Gün her gün geliyor buralara ama Ben Senden birşeyler görmek, duymak, hissetmek için bekliyorum.. Bir bilsen nasıl muhtacım.. Sen gibi kimse bana bakamazki.. Ve en önemlisi Ben gibi kimse hissedemez.. Senden başkasına bunları hissedemem ki.. Bunları bana hangi yürek yaşatacak? Hangi yalancı yürekler? Hangi Aşık yürekler? Hiçbiri yaşatamaz. Senin dışında her şey yalan! Bir tek Gerçek Sensin.. Senin yüreğin..