Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 29 Kasım 2010 Pazartesi, Günün Şiiri, Ptsi Kas. 29, 2010 1:00 am
----------------------------------------------
PRENSESİM
Gece hayallerime yoldaş,hasretime denk ve yalnızlığımda bir sırdaş. Uykusuzluktan kan çanağı olan gözlerimde yine senin hayallerin var birtanem Prensesim Aşkım uçsuz bucaksız gökyüzü kadar. Bir umutsuzluk rüzgarının önünde savrulup duruyorum Yollar boyu hep seni hayal ediyorum boynum bükülüyor ve ağlıyorum sensiz geçen gecelerde. bilmiyorum senin hayallerin bana ümit vermese acaba hala nefes alıp verebilirmiydim Her gece hayallerine yeniden sarılıp kaç şafağa kürek çektim ve kaç uykusuz geceyi senin hayallerinle beraber gömdüm kalbimin prensesi diye, diye
geçen zaman dilimlerine bilmiyorum aşkım. Ben yastığımın altına hüzünleri ve hayallerımi koyduktan sonra şimdi sevdanın en acısını çekiyorum. Kendi kendime teselli veriyorum. Seni hayallemek ne güzel diye. Bunu kendime bile inandırdım nice zaman sonra. şimdi bütün benliğim ile diyorum ıssız gecelerde seni hayal etmek ne güzel diye Aşkım Yüce dağbaşlarında, ıssız yerlerde çiçeklerden kokunu alıp bir arının çiçeğinden bal aldığı kadar seviniyorum ve hiç çekinmeden diyorum SENİ HAYAL ETMEK NE GÜZEL… ve bunu haykırıyorum her gece gökyüzüne. BAL GÖZLUM BİRTANEM PRENSESİM BENİM…