sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 07 Aralık 2010 Salı, Günün Şiiri, Perş. Ara. 09, 2010 3:15 pm | |
| Sonbahar Yaprakları GibiKatlanıp atılmaya layık karalanmış bir kağıt olsam da;Beni UnutmaUnutma beni; silik bir hatıra olsam da Rüzgarda ufalanıp savrulmuş bir kalbim varsa da.. Sonbaharda kuruyup ayaklarının dibine düşen bir yaprak olsam da beni unutma...
Karanlıkta farkedilecek bir parıltım dahi yok ama; Sen bu kurumuş gülü yine de unutma Işığım yok, güneşim yok, baharım, yeşilim, rengim yok Ama bir de sen beni yok sayma beni unutma
Cennetten kovuldum, sokaklarda uyudum, Yusuf oldum, kuyulara atıldım Ateşlerde soğudum, ibrahim`i buldum; ismail oldum, ıssız çöllerde bırakıldım, Unutuldum ama kimseyi unutmadımUnutmadım ayağımı ıslatan damlayı bileUnutmadım üstüne bastığım toprağı bileDağlarda ovaları; ovalarda karları unutmadımGöklerde gezdim, yerleri unutmadımVarlar hep aklımdaydıYokları bile kalbimden silemedimUnutmak insana yakışmaz, unutmayı sevmedimKendim için değil,Senin kalbinde bir siyah leke olmasın diye söylüyorum inan ; BENİ UNUTMAUnutma! Unutmak günahtır, bunu unutma , BENİ UNUTMA...İsmail Acarkan / Gül Aşkın Ülkesidir | |
|