sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 08 Aralık 2010 Çarşamba, Günün Şiiri, Perş. Ara. 09, 2010 3:16 pm | |
| ------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- Beyaz kelebeğim..
Sevda kelebeğim, Beyaz kelebeğim, Kaçıncı günümdeyim Ben günleri bilmiyorum Saatleri şaşırıyorum, Esmer Karınca misali Bedeninde yürümekteyim Yüreciğine girmekteyim Beyaz kelebeğim, Hüzün çiçeğim, Her an seninleyim Kalmadı çelişkilerim Kalmadı korkularım Aklımda hep sen varsın Kalbimin tamda üstündesin Tir tir titremektesin Sol yanımı sızlatmaktasın Sevda Kelebeğim, Sevda çiçeğim, Sızlasada, titresede sol yanım Tutulup, kalıverecek sende Sevdanı koyacak,alacak içine Okyanuslarda gezinsen de Sen yanımda olamasan da Bizim ellerde uçamasan da Olacaksın titreyen yüreğimde Üç günlük ömrüm var dersin Senin ömrün uzun olacak derim Yüreğimden aldığın sevdayla ----------Yaşayacaksın sen ömrümde Beyaz kelebeğim, Sevda kelebeğim, Hüzün çiçeğim, Sevda çiçeğim, Kaçıncı günümdeyim, Ben günleri bilmez oldum Ben saatleri şaşırır oldum... Çetin Yaleyza Sunum....Nurannur | |
|