Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 06 Ocak 2010 perşembe, Günün Şiiri, Perş. Ocak 13, 2011 4:59 pm
Mor Çiçekli Sevdam
Mor çiçekler bir ormanın içinde Seni ve kendimi düşünüyorum Düşünüyorum da yinede Senden bir türlü ses alamıyorum. Aklıma düşüyor güzel mor çiçekler. Boylu boyunca uzanıp yatıyorum. Seni arıyorum aralarında Bak sana sevgimi sunuyorum Mor çiçekler sen kokuyorlar bana Bir bahar edasıyla gel diyorum
Kalbim açık bak giriversen içeriye Sevda çiçeğimle sana geliyorum. Mor bir çiçek bahçesinden Kalbime bir nakış gibi işliyorum. Aşk dolu bu gönül penceresinden Seni bir şiir hecesiyle yazıyorum. Yeşillikler arasında mor çiçekler Bir duygu seli içinde dolaşıyorum. Sen bende can bulmalısın bende sende Mor çiçekler arasında yaşıyorum. Aşk dolu bu duyguları ben seninle. Öyle güzel bir hayal ki bu uyanmak istemiyorum Biz seviyoruz gönülden birbirimizi En güzel olanını seninle tadıyorum. Yaşarken ben bu hayatı seninle Birlikte mor çiçekler içinde var oluyorum Orada yaşamalıyız aşkı ve sevgiyi beraberce İşte seni böylesine bir kalbe yazıyorum Sadece senin ve benim olan mor çiçekli bahçede Sevgiyle coşkusuyla gönülden gönüle akıyorum.