| Sevdim Seni Bir Kere, Sevgililer Gününe Özel Gifler, Valentine's Day cards, Valentine's Day, Happy Valentine's Day, 14 Şubat Sevgililer Günü, Sevgililer Günün Kutlu Olsun, Sevgililer Gününe Özel Kartl | |
|
sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Sevdim Seni Bir Kere, Sevgililer Gününe Özel Gifler, Valentine's Day cards, Valentine's Day, Happy Valentine's Day, 14 Şubat Sevgililer Günü, Sevgililer Günün Kutlu Olsun, Sevgililer Gününe Özel Kartl Perş. Ocak 20, 2011 5:45 pm | |
| | |
|
sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Geri: Sevdim Seni Bir Kere, Sevgililer Gününe Özel Gifler, Valentine's Day cards, Valentine's Day, Happy Valentine's Day, 14 Şubat Sevgililer Günü, Sevgililer Günün Kutlu Olsun, Sevgililer Gününe Özel Kartl Perş. Ocak 20, 2011 5:46 pm | |
| | |
|
| Sevdim Seni Bir Kere, Sevgililer Gününe Özel Gifler, Valentine's Day cards, Valentine's Day, Happy Valentine's Day, 14 Şubat Sevgililer Günü, Sevgililer Günün Kutlu Olsun, Sevgililer Gününe Özel Kartl | |
|