sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 15 mart günün hikayesi Ptsi Mart 14, 2011 6:22 pm | |
| Sonuclarinizin sebepleri sizsiniz Gemi kaptani bir gece gemisiyle seyir halindeyken, birden bire tam önünde bir isik farkeder ve gelenin kendi gemisiyle ayni rotada oldugunu görür. Hemen telsize yönelir ve gelen aracin rotasini on derece doguya degistirmesini isteyerek acil bir mesaj yollar. Bir kaç dakika sonra, geri bir mesaj gelir. Mesaj `` Yapamayiz, rotanizi on derece batiya degistirin `` der. Kaptan sinirlenir, üstü kapali bir mesaj daha yollar `` Ben denizci kaptanim, rotanizi degistirmenizi istiyorum `` der. Bir kaç dakika sonra mesaja cevap gelir `` Ben ikinci sinif bir denizciyim yapamam, rotanizi degistirin `` der. Kaptan daha fazla sinirlenmistir ve hiddetle son bir mesaj yollar `` Ben bir savas gemisiyim ve rotami degistirmiyorum `` der. Cevap olarak sert bir mesaj gelir `` Ben deniz feneriyim bayim, siz bilirsiniz sizin seçiminiz.`` Ve bir kaç dakika sonra, zaman harcanmis rota degistirilmemis oldugu için gemi kayalara çarpar batmaya baslar. Iste biz de bu denizci kaptan gibi , bazen çok dik basli ve inatçi olabiliyoruz. Unutmayin, sonuçlarinizin sebepleri sizsiniz. Alıntı | |
|