08 Mayýs 2011 Pazar, Yusuf Hayaloðlu,Hayat Nedir Anne
Yazar
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 08 Mayýs 2011 Pazar, Yusuf Hayaloðlu,Hayat Nedir Anne C.tesi Mayıs 07, 2011 8:20 pm
Benim hiç sapaným olmadý anne Ne kuþlarý vurdum Ne de kimsenin camýný kýrdým Çok uslu bir çocuk deðildiM ama Seni hiç kýrmadim, hep boynumu kýrdým
Ben hayatým boyunca Bir tek kendimi vurdum
Suskun görünsem de Fýrtýnalý ve maðrurdum anne Bir mýzrak gibi Aynada hep dik durdum anne Ben sana hiç bir gün laf getirmedim
Leke sürmedim Ama göðsümü çok hýrpaladým Kalbimi çok yordum Ben hayatým boyunca, en çok kendimi sordum
Benim hiç sevgilim olmadý anne Ne bir yuva kurdum Ne bir gün þansým güldü Öpemeden bir bebeðin gidiþini Tükendi gitti çaðým Kimi yürekten sevdiysem Yüreðini baþkasýna böldü Bir muhabbet kuþum vardý O da yalnýzlýktan öldü
Sen beni göðsünde Hep acýlarla mý soðurdun anne Yoksa evlat diye Koca bir taþ mý doðurdun anne Eziyet degilim, zahmet deðilim Musibet hiç deðilim; Bir senin mi balýna sinek kondu, söylesene Doðurdun da beni Ne ile yoðurdun anne
Benim hiç hayalim olmadý anne Ne seni rahat ettirdim Ne kendim ettim rahat Bir mutluluk fotoðrafý bile çektirmedi bu hayat Kaybolmuþ bir anahtar kadar Sahipsizim anne Ne omuzumda bir dost eli Ne saçýmda bir þefkat
Say ki yollardan akan Þu faydasýz çamurdum anne Say ki ýslanmaktým, üþümektim Say ki yaðmurdum anne Bunca yýldýr gözyaþlarýný Hangi denizlere sakladýn Oy ben öleyim
Sen beni ne diye doðurdun anne
08 Mayýs 2011 Pazar, Yusuf Hayaloðlu,Hayat Nedir Anne