Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

2008 ÖSS başvuruları 7 Nisan'a kadar

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

2008 ÖSS başvuruları 7 Nisan'a kadar Empty
MesajKonu: 2008 ÖSS başvuruları 7 Nisan'a kadar   2008 ÖSS başvuruları 7 Nisan'a kadar Icon_minitimeÇarş. Nis. 09, 2008 7:15 pm

Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) başvuruları bugün başlıyor. Başvurular 7 Nisan'a kadar devam edecek. Aynı tarihler arasında Yabancı Dil Sınavı (YDS) ve meslek yüksekokullarına sınavsız geçiş için başvuruları da yapılacak. 2008-ÖSYS'ye, 2007-2008 öğretim yılında liselerin son sınıfında okuyan öğrenciler, liselerin son sınıflarında beklemeli durumda bulunanlar, liseleri dışarıdan bitirme sınavlarına girenler, lise mezunları ile lise eğitimini yabancı ülkelerde yapanlardan durumları belirtilen unsurlara uyanlar başvurabilecek.
Ayrıca, durumları bunlardan birine uyan yabancı uyruklu ve uyruksuz adaylar da sınava başvurabilecekler. Ancak, bu adaylar ÖSS sonuçları ile 2008-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda yer alacak yükseköğretim programlarına yerleştirilemeyecek.
Üniversitelerin yabancı dil ile ilgili ölümlerinde okumak isteyen adayların katılacağı YDS'ye başvurular da ÖSS gibi bugün başlayacak ve 7 Nisan'da sona erecek. Sadece ÖSS'ye girecek adaylar 40 YTL, YDS'ye katılacak adaylar da ek olarak 10 YTL daha ödemeleri gerekiyor.
ÖSS ve YDS ile meslek yüksekokullarına sınavsız geçiş için başvuru süresi 7 Nisan Pazartesi günü sona erecek. ÖSS 15 Haziran 2008, YDS ise 22 Haziran 2008 tarihlerinde yapılacak. Sınava başörtülü öğrencilerde katılabilecek.
https://acelya.forumakers.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HIC BU KADAR SEVDINIZMI??