Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

APONUN HİÇBİR YERDE YAYINLANMAYAN İLK İFADELERİ

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

APONUN HİÇBİR YERDE YAYINLANMAYAN İLK İFADELERİ Empty
MesajKonu: APONUN HİÇBİR YERDE YAYINLANMAYAN İLK İFADELERİ   APONUN HİÇBİR YERDE YAYINLANMAYAN İLK İFADELERİ Icon_minitimePerş. Haz. 05, 2008 6:38 am

APONUN HİÇBİR YERDE YAYINLANMAYAN İLK İFADELERİ Adsz3eo
APONUN HİÇBİR YERDE YAYINLANMAYAN İLK İFADELERİ Belge12ja
2) Sanatçılar

Ahmet Kaya, Şivan Perver, Gülistan, Şahturna (bana Med TV'ye çıkmak istediğini ve yardımcı olması yolunda mektup yazmıştı) bu sanatçılar programlara ücret almaksızın Med TV ve diğer etkinliklere katılarak örgüte katkı sağladılar.

3) Zengin iş adamları

Tatlıses Turizmin İstanbul bağlantılı ve gönüllü yardımlarını gördük.

Toprak Holding (Halis Toprak)'in parasal yardımlarını zaman zaman gördük.

Batman'da petrol sendikaları iyi dosttur. Örgüte zaman zaman yardımları oldu.

Antalya'da da geniş yatırımlara giren Ceylan Holdingin birçok yardım ve katkılarını gördük.

4) Eğitimciler

Haluk Gerger bizi yani örgütü yazılarıyla desteklemektedir.

Doğu Ergil örgütü yazılarıyla ve bize yaklaşımlarıyla desteklemektedir.

5) Medya Grubu

Yeni Ülke, Özgür Gündem gibi gazeteler istediğim çizgide olmasalar da destekleri fazladır.

En son görüştüğüm Tayfun Talipoğlu bana dosttu. İtalya'da bana bunu belirtti.

Ben Mehmet Ali Birand'ın yaklaşımlarını çok olumlu buluyorum. Türkiye'de yanıma gelmeye cesaret eden ilk gazeteciydi. Bekaa'ya geldi. Kendi görüş açısına göre yazardı.

1991'de Güneri Civaoğlu, Ramazan Öztürk ile yanıma geldi. İyi bir röportaj yaptık.
İsmet İmset yanıma geldi. Hatta HADEP'ten aday olma çabaları oldu. Med TV'nin kuruluşunda yardımcı oldu. Şu an nerede olduğunu bilmiyorum.

APONUN HİÇBİR YERDE YAYINLANMAYAN İLK İFADELERİ Belge26pz
Hasan Cemal yanıma geldi. 1993'de Bekaa'da görüştüm. Devlet katında olup biteni bana aktardı. İçişleri Bakanı İsmet Sezgin'den üslubuna dikkat etsin diye mesajını da getirdi. İsmet Sezgin o mesajında Türkiye sert konuşursa dikkate alma da demişti. Şam'da Türk televizyonlarını seyredebiliyordum.

1993 sürecinde Cengiz Çandar, İsmet İmset, M. Ali Birand, Güneri Civaoğlu bizle Türkiye arasında elçilik yapan gazetecilerdir.”

APONUN HİÇBİR YERDE YAYINLANMAYAN İLK İFADELERİ Belge5ww
https://acelya.forumakers.com

APONUN HİÇBİR YERDE YAYINLANMAYAN İLK İFADELERİ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sadece Minik Imzalar
» BU TEMALAR BASKA YERDE YOK