sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: BUNLAR BIZIM KANIMIZDAN OLAMAZ! Perş. Haz. 05, 2008 6:40 am | |
| BUNLAR BIZIM KANIMIZDAN OLAMAZ!
Kalk mezarından yüce Atatürk! Kalkta bir gör; senin kurduğun bu Cumhuriyeti kimler yönetiyor. Sen ki bir avuç çerinle yedi düvelin karşısına dikilmiş, Türk'ün baş eğmeyeceğini tüm dünyaya ilân etmiştin. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan ...... birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz Ata'm! Bunlar senin kanından olamaz Ata'm! Bunlar bizim kanımızdan olamaz Ata'm!
Kalk mezarından hânlar hânı Çengiz Han! Kalkta bir gör; senin, dünyanın en geniş imparatorluğunu armağan ettiğin ırkı kimler yönetiyor. Sen ki Kadırkan dağlarından Macaristan'a dek nam salmış, adınla tüm acunu titretir olmuştun. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan ...... birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz kaanım! Bunlar senin kanından olamaz kaanım! Bunlar bizim kanımızdan olamaz kaanım!
Kalk mezarından büyük sultan Alp Arslan! Kalkta bir gör; senin temelini atmış olduğun devleti kimler yönetiyor. Sen ki 40 bin savaşcınla 250 bin kişilik Bizans ordusunu darmaduman etmiş, Türk'le başa çıkılamayacağını dört bucağa duyurmuştun. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan ...... birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz sultanım! Bunlar senin kanından olamaz sultanım! Bunlar bizim kanımızdan olamaz sultanım!
Kalk mezarından Kök Türk ordularının başkomutanı Köl Tigin! Kalkta bir gör; senin, adı şanı yok olmasın diye uğruna yaşamını feda ettiğin milleti kimler yönetiyor. Sen ki son savaşında ordugâhı vermemek için canını vermiş, kutlu kanınla diz çökmeyişin destanını yazmıştın. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan ...... birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz tiginim! Bunlar senin kanından olamaz tiginim! Bunlar bizim kanımızdan olamaz tiginim!
Kalk mezarından Tanrı'nın kırbacı Attila! Kalkta bir gör; senin, Avrupa'ya çizmelerini öptürdüğüm ırkın soyundan gelenleri kimler yönetiyor. Sen ki Avrupa'nın ruhani önderi Papa'yı ayaklarına kapandırtmış, Arı ırkın şerefini paçavraya çevirmiştin. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan ...... birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz hânım! Bunlar senin kanından olamaz hânım! Bunlar bizim kanımızdan olamaz hânım!
Kalk mezarından ulu atam Oğuz Kagan, Mete Han! Kalkta bir gör; senin yarattığın milleti şimdi kimler yönetiyor. Sen ki bu milleti düzene koymuş, ordu-millet durumuna getirmiştin. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan ...... birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz kaganım! Bunlar senin kanından olamaz kaganım! Bunlar bizim kanımızdan olamaz kaganım!
Kalk mezarından yiğitler yiğidi, cılasınlar cılasını, boğatırlar boğatırı şanlı Kür Şad! Kalkta bir gör; senin, özğürlüğü için canını verdiğin milleti kimler yönetiyor. Sen ki 40 çerinle 40 bin Çinli'ye karşı koymuş, Türk'ün onuru ve bağımsızlığı için ölümün acı kımızını seve seve içmiştin. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan ...... birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz başbuğum! Bunlar senin kanından olamaz başbuğum! Bunlar bizim kanımızdan olamaz başbuğum!
.........
Yüce Türk Milleti!
Bayrağını yakan ...... işbirliği için çırpınan yöneticiler senin yöneticin olabilir mi? Ayaklarını öpmeye bile lâyık olmayan çapulculara öneri sunan idareciler, senin idarecin olabilir mi? Böyle insanlar senin kanından olabilir mi? Böyle insanlar senin soyundan olabilir mi? Bir düşün Türk milleti... Bir düşün... Tanrı aşkına bir düşün..."
| | |
| |
|