Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Polonya Milli Takımı Antalya'da!

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

Polonya Milli Takımı Antalya'da! Empty
MesajKonu: Polonya Milli Takımı Antalya'da!   Polonya Milli Takımı Antalya'da! Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 3:50 pm

Polonya Milli Takımı Antalya'da! 48982cf63bcyj5

Polonya Milli Futbol Takımı, Belek'te kampa girdi. 2008 Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Polonya Futbol Milli Takımı, kamp süresince Antalyaspor ve Antalya'da kamp yapan Bosna Hersek Milli Takımı ile hazırlık maçı yapacak.

2008 Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Polonya Futbol Milli Takımı, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Kempinski Otel'de kampa girdi. Takım, kamp süresince Antalyaspor ve Antalya'da kamp yapan Bosna Hersek Milli Takımı ile hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: Ajans Spor
https://acelya.forumakers.com
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

Polonya Milli Takımı Antalya'da! Empty
MesajKonu: Geri: Polonya Milli Takımı Antalya'da!   Polonya Milli Takımı Antalya'da! Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 3:51 pm

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim EURO 2008'de elimizden geleni yapacağız dedi.

‘Tek kritere bakarım’
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, EURO 2008 ve gündemdeki konularla ilgili BJK TV’den Özgür Sancar’a ilginç açıklamalar yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, Avrupa Şampiyonası’nın ağırlığını kaldırabilecek oyuncuları bu turnuvaya götüreceğini belirtip, “Finalleri 20-25 günde oynuyorsunuz. Burada tek kritere bakacağız. Bize 20+3 kişilik kontenjan tanınıyor. Şampiyonanın ağırlığını kaldırabilecek isimleri götüreceğiz. Elimizden geleni yapacağız. İsviçre ile sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum” diye konuştu.

‘Çok teklif aldım ama..’Fatih Terim, Yunanistan yenilgisi sonrası istifa etmeyi düşünmediğini vurgulayıp, “Pek çok takımdan teklif aldım. Ama sözleşmem sürerken kimseyle görüşmem” dedi. Dünya Kupası elemelerinin de çok zorlu olacağını ifade eden deneyimli teknik adam, Rüştü’nün son yıllarda Porto önünde en başarılı performansını sergilediğini açıklayıp, Beşiktaşlı kaleciyi EURO 2008 kadrosuna alacağının sinyalini verdi. Terim, Hakan Şükür’le ilgili olarak da “Neden onun ismi üstünde bu kadar duruluyor anlamıyorum” yorumunda bulundu
https://acelya.forumakers.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Polonya-Almanya (8 Haziran Pazar)
» Almanya 2 - 0 Polonya