sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 20 Haziran 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi Cuma Haz. 20, 2008 5:35 pm | |
| Borç.... Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ıslak ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı:-çimleri biçtiğim için 5 dolar-odamı temizlediğm için 1 dolar-alışverişe gittiğim için 50 sent-küçük kardeşime baktığım için 25 sent-çöpü attığım için 1 dolar-iyi bir karne getirdiğim için 5 dolar-bahçeyi temizlediğim için 2 dolartoplam borç: 14 dolar, 75 sentAnne oğluna baktı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı:-seni 9 ay karnımda taşıdım.Bedava..-hasta olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim. Bedava..-yıllar boyu senin için değişik nedenlerle gözyaşı döktüm. Bedava..-senin için geceleri kaygı duyup, uykusuz kaldım. Bedava..-oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim.Bedava yavrum...Bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, BEDAVADIR çünkü...Annesinin yazdıklarını okuyan oğlunun gözleri doldu. Annesine baktı, ''anneciğim seni seviyorum'' dedi ve kalemi alarak bu kağıda ''HEPSİ ÖDENMİŞTİR'' yazdı... | |
|