Terim: "Sırtları yere gelmeden.."
Hırvatistan'ı mucizevi bir şekilde eleyerek yarı finale kalan A Milli Takımımız'da, teknik direktör Fatih Terim, futbolcularına övgüde bulunarak, "Sırtları yere gelmeden pes dememeyi öğrendiler" dedi.
"Ben güveniyorum takımıma. Daha önce de biliyorduk. Ben ne penaltı çalıştırdım. Daha önce bitiririz diye çalıştırmam. Bu psiklojiye sokmam. 5 saniye şok yaşadım sadece. Umduğumuz bulduk. Ama umduğumuz en yüksektir. Bir defa çocukların alnından öpüyorum. Sırtları yere gelmeden pes dememeyi öğrendiler. Mücadeleyi öğrendiler Biz Frankfurt’tan cezalı başladık. Emeği geçen herkesten Allah yardımcı olsun. 1 hücumcu, 4 orta saha. Bir defanıımz yoktru. Bunlara daha ben ne söyleleyim. Bu halkımız büyük bir hediye. Halkımız eğlendsin. Hiçbir galibiyet insan hayatı ile değişmez. Final oynayalım ama insan hayatı daha önemli. Biz gidiyoruz. Biz Almanya ile çok eksikle oynayacağız. Onlar da çok güçlü ve iyi bir takım. 4 takımdan biri biziz. Avrupa şampiyonları gitti. Gol atamayan, puan alamayan var. Daha buradayız. Futbolculara helel olsun diyeceğim, başka bir şey yok"
Ajansspor