sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Burçlar ve Şiirleri :) Salı Tem. 01, 2008 5:42 pm | |
| BURCLAR VE SiiRLERiKOÇ:Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin. . . IKiZLER:Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kıvrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem! . . . YENGEC:Tezcanlıyım, duygusalım, Dokunsalar akar yaşım, Annem, babam, çocuklarım, Ben onlarsız ne yaparım. . . ASLAN:Ben yarattım bu dünyayı, Bir de dönse etrafımda! . Her dediğim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun. . . BASAK:Yazdım, çizdim, notlar aldım, Her bir şeyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yarattım. . . TERAZi:Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danışsam da her konuda, Bildiğimden şaşırmam asla. . . AKREP:En güçlü şüphesiz benim, Herkesi ezip geçerim. Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim. . . YAY:Maceradan, maceraya, Koşmak asil isim benim Toplarım hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanım benim. . . OGLAK :Cimrilik mi, benimkisi? Hesabini bilmek gerek. Günler aylar düşünürüm Kararlarım şaşmaz benim. . . KOVA:Taklitçiliği hic sevmem, İstesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim. . . BALIK:Bir dünyam var, sırca saray Dokunursan kırılırım. Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle. | |
|