sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 03 Temmuz Persembe Günün Siiri Salı Tem. 01, 2008 5:47 pm | |
| Gözlerim seni özledi yine bu gece Seni aradım boş sokaklarda Karşıma çıkmayacağını bile bile Dolaştım Gaziantep'i karış karış Her attığım adımda seni andım Bir lokma ekmek gibi oturdun boğazıma Nefes alamadığımı hissettim Gözlerimden bir damla yaş aktı Sadece bir damla Senin için ağlayamadım hıçkıra hıçkıra Affet beni ağlayamadım Biran, kendimi dünyanın en fakir insanı hissettim Evet, dünyanın en fakir insanıydım Senin sevgini kazanamadıktan sonra En fakiriydim Ayaklarımın beni taşıyamadığını hissettim Oysaki yüreğim aşkını taşıyamıyordu artık Sensiz olmaya dayanamıyordum Ağlayamıyordum Sanki gözlerim ağlamayı unutmuştu Ben sevdana esir olmuştum Aşkın karşısında yenik düşmüştüm Sen yoktun Ruhum ızdıraplardaydı ama Ben ağlayamıyordum Anlam veremiyordum bu olanlara Seni deli gibi seven ben Seni yokluğunda sana ağlayamıyordum Ne olmuştu bana böyle Kalbimi alan sen Ruhumadamı el koydun Oysaki fark ettimki Senin için akacak yaş kalmamıştı gözlerimde Ağlayamıyorum Biran beynim takıldı şu sözlere: Vazgeç oğlum vazgeç Kazanamazsın Vazgeçeyim değilmi, vazgeçeyim Canımdan, ruhumdan, tüm benliğimden Vazgeçeyim değilmi Bana bu kadar acıları yaşayatan senden Vazgeçeyim değilmi Nasıl vazgeçeyim senden Hadi sen söyle nasıl vazgeçeyim Beni ne tamamen öldüren Nede yaşatan senden Nasıl vazgeçeyim O an anladımki Vazgeçmek imkansızmış Senden vazgeçmek imkansızmış Aşktan kaçılmazmış İmkansızmış Vazgeçmek imkansızmış...
| |
|