Ve bir gün olur temel ölür melekler gelir basina ve sorarlar cennete mi gitmek istiyorsun yoksa cehennememi? temel düsünür cenneti kim istemez der ve sorar ama önce cehennemi de bi görebilirmiyim? melekler tabii neden omasin derler ve önce cehnnemi gösterirler, temel birde ne görsün icerde sibel patlican, hülya kasar, ibrahim ballises vur patlasin cal oynasin durmadan egleniyorlar temelin gözleri disari firlar ve cehennem böyleyse der bide cenneti görebilimiyim der, meleker bu defa cenneti gösterirler temel bi bakarki ne kadar ihtiyar sakalli dede var yesilliklerin üzerinde oraya buraya yürüyorlar bu temelin hic hosuna gitmez. Sonra temel meleklere döner ve derki ben kararimi verdim cehenneme gitmek istiyorum. Melekler biz sana secimini verdik madem öyle hadi gel bakalim derler ve temeli cehenneme getirirler, kapida cehennem zebanisi elinde bi sopa temeli ite kaka ateslere dogru sürüklemeye baslar, bunun üzerine temel meleklere bagirir , yahu demin burda gördüklerim nerde!!? melekler ikiside bi agizdan hehhehhe senin o gördügün reklamlardi..