Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

18 Temmuz cuma günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

18 Temmuz cuma günün hikayesi Empty
MesajKonu: 18 Temmuz cuma günün hikayesi   18 Temmuz cuma günün hikayesi Icon_minitimeCuma Tem. 18, 2008 5:06 am

1984 bütün erler ordularındadırlar...Birden askerliğe yeni atanan bir erle karşılaşırlar..O çevresine yabancı yabancı bakmaktayken,bir asker müdahale eder..
- buraya vatanımız için geldik..Çevremize boş boş bakmak için değil arkadaşım demiş.Asker:
-ben çevreme boş boş bakmıyorum
-peki ya neden burdan öyle gözüküyor
-ben bizden önce savaşmış askerlerin emeklerine bakıyorum boş boş değil...derken gözlerinden yaşlar dökülmüş
asker ciddiyetini bozmamış:
-Peki kardeşim...Peki
-Savaş adeta başlamış düşman orduları ellerinde bombalar tüfekler taarruza kalkmışlar
Bizim o askerlerimizin emeklerine bakan erimiz savaşa hiç korkmadan cesurca katılmış ve şehit olurken ağzından şu sözler dökülmüş
-Ben vatanım için savaştım ve vatanım için şehit oluyorum ama ölmek istemiyorum
-komutan söylenir:
-ne demek ölmek istemiyorum asker burada vatanımız için gerekirse canını vereceksin aynı şey ben ve arkadaşların içinde geçerli..Gerekirse bende canımı veririm..Asker ölürken şunları söyler:
-Ben kendim için üzülmüyorum komutanım vatanım için üzülüyorum keşke ölmiycek olsaydım da vatanım için biraz daha savaşma fırsatı bulsaydım der ve bedeni toprağa düşer:
Komutanının gözlerinden yaşlar dökülerken şu sözleri söyler:
Güle güle vatanı için şehit olan asker güle güle bu sonsuz yolculuğa vatanın için gidiyorsun güle güle...
https://acelya.forumakers.com

18 Temmuz cuma günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-